2 danskere klar til Rotax Euro Challenge

Første internationale løb

For Emma er det en stor opgave som venter forude, da det er hendes første internationale løb og med blot 1 års løbserfaring bliver der nok at se til. Hun stiller til start for RS Competition, som dog har masser af international erfaring, så hun er absolut i gode hænder for weekenden. Indtil videre har hun også imponeret i de første træningspas, men konkurrencen er utrolig hård og tæt. Fredag køres den vigtige tidstagning, hvor enhver 1/100 kan betyde pladser på startgridden, det er derfor vigtigt at alt er testet igennem og sat op, så hun kan få det bedst mulige udgangspunkt til alle lørdagens kvalifikationsheats.


Tilbage hos RS Competition

Martin Mortensen er efterhånden fast inventar i Rotax Euro Challenge, dog har han optil denne weekend valgt at skifte tilbage til sit gamle team – RS Competition. Med deltagelse i den tyske Rotax Challenge er han godt forberedt til denne weekend og med kendskab til både kart og teamet, kan det sagtens gå hen og blive en rigtig god weekend for Martin.

Spænding i DD2

I DD2 klassen er RS Competitions tyske kører Marcel Schirmer en af favoriterne til weekenden. Tyskeren har med to stabile 4. pladser lagt sig på en 3. plads i mesterskabet indtil videre og der er ingen tvivl om at Marcel vil kæmpe hårdt for at komme på podiet på hjemmebane.


Følg med online

Du kan følge både Live Stream og Livetiming fra løbet på www.rgmmcmedia.com fra kl. 11.00 fredag d. 24. juli. Første Junior tidtagning køres kl. 14.20 og første senior gruppe kommer på banen kl. 15.00

Scroll til toppen