2 x Magnussen i front ved Sjællandsmesterskaberne

Formel 1 cirkusset holder sommerpause, og Kevin Magnussen har i år anskaffet en KZ2 gokart for at supplere sine øvrige træningsaktiviteter med lidt “rigtigt race”. I weekenden deltog og vandt han altså en afdeling af kampen om Sjællands Mesterskabet i DASU KZ klassen.

Cadett Mini – 23 deltagere

I Cadett Mini var det i tidtagningen Conrad Laursen der satte den bedste tid på 59.793, mens Mickey Magnussen snuppede 2. pladsen. I finalen byttede de to dog plads og Mickey tog sejren.

Finale:
1. Mickey Magnussen
2. Conrad Laursen
3. Emil Tanggaard

Cadett Junior – 34 deltagere

I Cadett Junior var der hele 34 deltagere, hvilket betød at feltet blev opdelt i flere grupper. Mikkel Højgaard Petersen vandt både den samlede tidtagning samt alle de heat han deltog i. Finalen vandt Mikkel også foran Oliver Skjellerup og Sebastian Gravlund.

Finale:
1. Mikkel Højgaard Petersen
2. Oliver Skjellerup
3. Sebastian Gravlund

DASU Junior – 20 deltagere

I DASU Junior klassen var der 20 deltagere. Lasse Karlshøj, Mikkel Meyer Hansen og Aske Nygaard Bramming udgjorde tidtagningens top 3. Sådan så det også ud i finalen, hvor Lasse Karlshøj vandt, Mikkel Meyer blev nr. 2 og Aske Nygaard Bramming nr. 3.

Finale:
1. Lasse Karlshøj
2. Mikkel Meyer Hansen
3. Aske Nygaard Bramming

DASU KZ + XL – 10 deltagere

I DASU KZ + XL var der 10 deltagere, deriblandt Kevin Magnussen. Kevin vandt alle heats inklusiv finalen og gjorde derved et formidabelt comeback i karting. Måske Kevin også finder tid til at deltage i det officielle KZ2 Danmarks Mesterskab, som køres i Roskilde den 18-20. september?

Finale:
1. Kevin Magnussen
2. Michael Sørensen
3. Jesper Avlund Frandsen

Kevin -magnussen -kzpodie -sm 640x 300

Her er de 3 vindere (+ en kommende præmiepige?) af KZ finalen ved første afdeling af Sjællands Mesterskabet i Roskilde. Foto: Dennis B., Karting i Billeder / www.photo-d.com

DASU Senior + XL – 24 deltagere

DASU Senrior klassen var også en stor klasse med hele 24 deltagere. Selvom Oliver Rømer ikke lå helt i toppen hele dagen, lykkedes det ham alligevel at vinde finalen i DASU Senior klassen.

Finale:
1. Oliver Rømer
2. Peter Lundstrøm
3. Daniel Stærkær

KF Junior – 19 deltagere

Finale:
1. Lasse Karlshøj
2. Mikkel Meyer Hansen
3. Mads Damlund

KF – 2 deltagere

I KF var der kun 2 deltagere, hvoraf Philip Lindberg både vandt tidtagning og finale.

Finale:
1. Philip Lindberg
2. Alexander Müller

Rok Junior – 7 deltagere

I Rok Junior var det Sebastion Hove der vandt de fleste af dagens heat, dog med konkurrence fra Liv H Andersen, som vandt kvalifikationsheatet. Dog var det også Sebastian, der vandt finalen.

Finale:
1. Sebastian Hove
2. Liv H Andersen
3. Emil Holdorf Ellegaard

Super Rok + Rok Senior – 8 deltagere

I Super Rok + Rok Senior var der 8 deltagere. Casper Hansen lå som nr. 1 hele dagen, men i finalen lykkedes det Markus Bang at overhale ham og tage titlen som Sjællandsmester.

Finale:
1. Markus Bang
2. Casper Hansen
3. Henrik Bielefeldt

Du kan se alle resultater på MyLaps.com

Scroll til toppen