27 danskere klar til Belgisk Mesterskab

2. afdeling af det Belgiske Mesterskab køres i påskedagene på banen i Genk, hvor KF3 og KF2 også skal køre EM kvalifikation, og hvor flere af de Danske EM deltagere har været på DASU træningslejr.

Her er en glad Jacob Nørtoft på podiet til 1. afdeling af Belgisk Mesterskab, hvor han blev bedste Dansker, og ligger på en samlet 2. plads i mesterskabet. Foto: HK Motorsport.

Efter rigtig flotte resultater af årets første afdeling af Belgisk Mesterskab, som blev kørt på Mariembourg for tre uger siden, er forventninger i top hos Jacob og teamet.

Jacob føler sig klar til dette løb. Han er i topform, og målet er helt klart at skulle avancere fra den nuværende 2. plads til en samlet 1. plads i mesterskabet inden weekenden er omme. “Jeg ved godt det bliver et rigtig hårdt løb, da der kommer rigtig mange dygtige internationale kørere, men jeg tror det er realistisk at ligge i top 3, især efter vores gode resultat sidst i Mariembourg” fortæller en yderst opsat Jacob Nørtoft.

Løbet i Genk bliver desuden en rigtig god generalprøve før EM kvalifikationen, idet mange af de andre EM kval. deltagere i KF3 og KF2 også kommer til løbet.