Endnu en gokartkører skifter til Formel Ford

Nikolaj Rasmussen skifter, efter 7 sæsoner i gokart, til Formel Ford og får debut til åbningsløbet i Benelux serien på Zandvoort banen i Holland her i påsken.

Her er Nikolaj til test på Zandvoort, i Mygale raceren fra Vuik Racing. Nikolaj forsætter med at træne og deltage i nogle få løb i KZ2, men vil ellers fokusere indsatsen på Formel Ford.

En meget vellykket test har banet vejen for en attraktiv kontrakt
Efter en meget vellykket test hos det Hollandske team Vuik Racing, som også Nils Vestergaard tidligere har samarbejdet med, er det lykkedes at få en aftale på plads om deltagelse i hele Benelux serien, samt mindst 2 løb i den Danske Formel Ford serie. Der arbejdes ihærdigt på at skaffe sponsorer nok til at deltage i hele DM serien, og ikke mindst Ford Junior Cup, som jo har en meget attraktiv præmiepulje.

Nikolaj får sin Formel Ford debut i påsken, hvor første afdeling af Benelux serien køres på Zandvoort banen tæt ved Amsterdam. Budgettet har desværre kun givet mulighed for to testdage inden løbet, så forventningerne til debuten er beskedne, selvom resultaterne af de to testdage så meget lovende ud.

Her er Nikolaj og teamet ved at gennemgå data fra testen på PI-systemet. Teamet har deltaget i Formel Ford de sidste 8 år, og har kørt rigtig meget på Zandvoort banen, så der er god hjælp at hente, når de sidste tiendedele skal findes.

Dansk debut til åbningsløbet på Jyllands Ringen
Den Danske debut bliver til åbningsløbet på Jyllands Ringen den 9-10. maj, hvor også teamchef og kører fra Vuik Racing, Henk Vuik Jr. deltager.

Nikolaj siger: Jeg har kørt en del gokartløb mod bl.a. Dennis Lind og Jesper Egebart, så jeg glæder mig til at møde dem og de andre konkurrenter i Formel Ford. Vi forventer at flere af de danske Formel Ford kørere også vil deltage i nogle af løbene i Benelux serien – og efter planen skal der køres én DM afdeling på Zandvoort i Holland – så selvom jeg ikke har de helt store forventninger til min rookie sæson, håber jeg at kunne give dem kamp til stregen inden sæsonen er slut.

Læs mere om Nikolaj på nikolajrasmussen.com

Scroll til toppen