3 danskere i top 10 ved Tysk Mesterskab

Robert Schlünssen blev nr. 2 ved første afdeling af det Tyske Mesterskab i Formula A (DKM) i Oschersleben. Michael K. Christensen blev nr. 5 og Christian L. Markussen nr. 6. Søren Mosebo deltog i DMV Mesterskabet i ICA klassen, og blev nr. 13.

Robert Schlünssen til Margutti Trofeo i Parma. Foto:Karting i Billeder.

Robert Schlünssen var hurtig fra start til slut. Efter en 5. plads i tidtagningen blev det til en 4. plads og en 3. plads i de to kvalifikationsheats. Herefter vandt han prefinalen og blev nr. 2 i finalen.

Michael K. Christensen startede med en 4. plads i tidtagningen, men fik problemer i første kval. heat hvor han sluttede som nr. 27. Andet kval. heat gik rigtig godt, da han sluttede som nr. 2. Det betød en startplacering som nr. 19 i prefinalen, hvor han kørte sig op til en 6. plads. I finalen blev 6. pladsen byttet ud med en 5. plads.

Christian L. Markussen fik en lidt skidt tidtagning, med en 13. plads. I de to kval. heats havde han rigtig meget fart på, og fik en 1. og en 2. plads. I prefinalen startede Christian som nr. 2, og sluttede som nr. 5. I finalen blev det til en 8. plads.

Alt i alt en rigtig god dansk start på det Tyske Mesterskab, hvor de tre danskere ligger som hhv. nr. 2, 5 og 6. 

Søren Mosebo deltog også i det Tyske Mesterskab, som for ICA klassen hedder DMV. Løbene køres på samme datoer og samme baner. Søren kørte bedste tid i sin gruppe, og skulle starte 1’er og 2’er i kval. heatene. I første finaleheat skulle han starte nr. 7, men kom hurtigt op på 2. pladsen. 4 omgange før det ternede flag måtte han udgå med en motorskade og skulle derfor starte som nr. 31 i sidste finale. Her fik han flot kørt sig op til en 13. plads, og ligger nu som nr. 18 i det samlede mesterskab.

De øvrige afdelinger af DKM og DMV køres som følger:

25-28. maj: Wackersdorf
9-11. juni : Kerpen
4-6. august: Hunsrück
15-17. september: Liedolsheim

Læs mere om DKM på dkm-dmsb.de

Læs mere om DMV pådmv-motorsport.deelleradac-motorsport.de

Scroll til toppen