75 deltagere til KartCup Syd i Grindsted

Årets første løb på Grindsted Gokartbane blev kørt i weekenden 31/3 – 1/4. Her var 75 kørere fra klubberne i Grindsted, Sønderjylland, Søndersø, Als og Vojens mødt frem.

På billedet er Christian Lundgaard (2) forrest i Cadett Junior feltet til løb i Grindsted i sommeren 2011.

Der var rigtig mange forskellige klasser med til løbet, og flere klasser var slået sammen. Derfor fremgår resultaterne fra alle de enkelte klasser ikke direkte af resultaterne på MyLabs.com – men det giver da alligevel et billede af deltagernes fordeling på de forskellige klasser.

Du kan se alle resultaterne på MyLabs her

Her er en oversigt over deltagere og topplaceringerne i de sammensatte klasser

Cadett Mini – 9 deltagere
1. Phillip Hermansen
2. Noah Landbo
3. Tobias Klemmensen

Cadett Junior og Rotax Mini – 17 deltagere
1. Magnus Madsen
2. Rasmus Bradal
3. Rasmus Busch
4. Jeppe Dam
5. Christian Lundgaard

X30 Junior, Rotax Junior og KF3 National – 8 deltagere
1. Daniel Kaspersen
2. Frederik Dupond
3. Maja Panduro

Formel Yamaha – 8 deltagere
1. Jeppe Fuglsang
2. Rasmus Rasmussen
3. Preben Pedersen

Futura, Rotax Senior, X30 Senior – 9 deltagere
1. Martin T. Nielsen
2. Patrisk Jensen
3. Emil Stamm

KF2, KF2 National, KF2 National Old Boys – 18 deltagere
1. Peter Germansen
2. Thomas Krebs
3. Mads Dorman
4. Michael Clausen
5. Michael Kristensen

KZ2 og Rotax DD2 – 14 deltagere
1. Søren Kjeldsen
2. Michael Schröter
3. Jacob Hansen
4. Eddi Le Fevre
5. Marcus Boisen

Mange af kørerne fra Motor Sport Sønderjylland fik pokaler med hjem fra løbet – vi har fået denne kort rapport fra Motor Sport Sønderjylland

Mikkel Thygesen fra Løgumkloster sikrede sig en anden plads i alle 3 heats som han deltog i. og fik således en broncemedalje med hjem.

Ole Petersen Fra bredebro, blev allerede kørt af banen i opliningen til første heat, men ole kæmpede sig gennem feltet, og tilbage til en topplacering i heatet, dette gentog Ole i alle 3 heat den dag. Altså en flot guldmedalje til Ole Petersen.

Andreas Top og Jeppe Top fta Toftlund, sikrede sig ligeledes i hver deres klasse førstepladser i deres klasser, og kunne bryste sig med guld til dette første klubløb i Grindsted.

Dette flotte resultat til Motorsport Sønderjyllands Gokartkørere, er en fortjeneste vore unge kørere kan høste, efter en målrettet og systematisk træningsindsats i de tidlige forårs og vintermåneder. De har enda trænet i snevejr.

Msskoerere _640

Her er de 7 kørere fra Motor Sport Sønderjylland, der deltog i løbet i Grindsted. Øverst fra venstre: Jeppe Top Jensen, Mikkel Tygesen, Mikkel W. Rasmussen, Jet Jens Thomsen. Nederst fra Venstre: Andreas Top Jensen, Ole Petersen, Emil Douglas. Alle Motor Sport Sønderjylland, hjemhørende på Gokart Center Skærbæk – her skal der også køres en afdeling af KartCup syd til juli.

Scroll til toppen