Fuld gas og store ambitioner hos Bremer Kart

Bremer Kart satser stort på lanceringen af X30 serien i Danmark, men har også travlt på mange andre områder – f.eks. udvidelse af racing teamet, deltagelse i løb i udlandet, CIK homologering af Bremer Karten og øget salg i udlandet.

Her er Bremer Kart teamet samlet på træningslejr i Italien. Foto: Bremerkart.dk

Bremer Kart har til 2012 sæsonen udvidet både på kørersiden, på teampersonalet og på samarbejdspartnerne.

Nydesignet kart med egen CIK homologering

Ronnie Bremer har i samarbejde med italienske Stefano Parilla udviklet en nydesignet version af Bremer Karten, som samtidig har fået sin egen CIK homologering. Den nye kart har allerede vist sit værd med en sejr i første afdeling af det Norditalienske mesterskab i KF3.

Salg i flere lande

Bremer Karten sælges allerede i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Italien. I 2012 udvides desuden med salg i både USA og flere andre lande.

Nyt samarbejde med Ingemann Racing og One Engines, samt åbning af nye værksteder

Fra starten af 2012 sæsonen er der indledt samarbejde med Ingemann Racing i Vejle, som ny forhandler af Bremer Kart. Der er desuden indledt samarbejde med One Engines og Ole Haugaard, der i 2012 vil fungere som motortuner og servicere teamets motorer.

Der er åbnet nyt værksted i Hvidovre samt værksted i Ribe, ligesom butikken på Roskilde Racing Center fortsat er åben.

Nye profiler på kørersiden

Der er lavet aftale med Nicolaj Møller Madsen, som skal køre udvalgte løb i X30 Shifter serien. Nicklas Ingemann kommer til at køre alle afdelinger af X30 Challenge i Danmark, samt alle afdelinger af X30 Euro Challenge serien. Der er desuden planer om at Nicklas Ingemann skal deltage i udvalgte KF2 løb – f.eks. WSK, men der er dog opstået nogle praktiske problemer, så Nicklas alligevel ikke kører første afdeling af WSK Master.

Som det ser ud lige nu bliver 2012 teamet på kørersiden som følger:

X30 Shifter
Nicolaj Møller Madsen, Morten Dehn og Kenneth Faber Klausen.

X30 Senior
Niklas Ingemann, Jacob Kallestrup, Tim Hansen, Lars Dehn, Patrick Jensen og Catrine Faber Klausen.

X30 Junior
Frederik Lindstrøm, Nicolai J Kjær, Anne Dehn og Maja Panduro.

– men ifølge nyhedsbrevet fra Bremer Kart er der stadig plads til flere kørere i teamet.

Også flere profiler i ‘back-up teamet’

Bag teamet er erfarne folk som Jacob Bachiry, Thomas Pedersen og Marc Lykke kommet til teamet, som desuden består af Henrik Eskildsen, Daniel Jankovic og teamets kok Søren Lindstrøm. Lars Mikkelsen står fortsat for pressearbejdet i teamet.

Skønt med ambitiøse danskere!

Herfra redaktionen vil jeg ønske teamet held og lykke med satsningen. Det er skønt at se når danskere har store ambitioner, og bevæger sig uden for den lille danske andedam – også selvom det som regel medfører, at nogen ikke bryder sig om det.

Scroll til toppen