8 danskere til Trofeo Margutti på South Garda

For første gang i mange år er den danske DINO fabrik repræsenteret ved et af de større internationale gokartløb i KZ2 klassen. På billedet ses Nikolaj Rasmussen, som stiller op i KZ2 klassen i den nye DINO DR50.

Hele 6 danske KZ2 kørere har valgt at starte deres løbssæson i solskin og 21 graders varme på den italienske South Garda bane:

Toke Christensen, Birel / TM
Lasse Poulsen, Birel / TM
Jonas Hansen, Maranello / Vortex
Michael E. Christensen, Energy / Vortex
Nikolaj Rasmussen, Dino / Maxter
Emil Andersen, Energy / Vortex

Toke Christensen og Michael E. Christensen er de mest erfarne i klassen. Emil Andersen får sin løbsdebut i KZ til løbet i Italien, mens både Lasse Poulsen, Jonas Hansen og Nikolaj Rasmussen har kørt nogle få KZ løb tidligere.

For Nikolaj er det tillige et come-back til gokart efter han i 2009 deltog i Benelux Formula Ford Mesterskab, og kun kørte én afd. af Dansk Super Kart i 2010.

Der er ingen tvivl om, at de danske kørere får hård konkurrence, da der er 63 deltagere i KZ2 klassen – heriblandt også meget erfarne kørere som de to CRG fabrikskørere Jordon Lennox-Lamb og Fabian Federer, bare for at nævne et par stykker.

81 deltagere i KF3 – heraf 2 danskere

I KF3 er Slavko Ivanovic forsvarende mester, da han vandt løbet på South Garda i 2011. Det bliver spændende at se om han kan gøre det igen. I år kører Slavko for det tyske RK team, med Vortex motor.

Den anden danske deltager er Dennis Mathiesen, som stiller op med Tony Kart / Vortex.

Der er 55 deltagere til løbet i KF2 og 28 i 60 Mini klassen – men ingen danskere i de to klasser.

Du kan se resultater fra løbet her

Du kan finde flere informationer om Trofeo Margutti her

Scroll til toppen