Rasmus Bradal til tops i Søndersø

Mesterskabet i Dansk Super Kart blev først afgjort i søndagens finale, så tæt var stillingen. Bradal sikrede sig både DSK og Junior Cuppen i det samlede, mens Benjamin Frislund Mikkelsen er DASU mester.

I lørdagens kvalifikation var Rasmus Bradal hurtigste mand foran Bastian Buus og Mikkel Keller. Allerede her satte Bradal altså dagsordenen for sin weekend. Den garvede kører fortsatte nemlig de gode takter hvor han både vandt finalen lørdag og søndag, samt var polesitter i begge kvalfikationer.

CadettJunior_Start_DSK.JPG
Her ses Bradal #7 forrest på griden med Mikkel Keller #41 ved siden af.

Men selvom Bradal havde en forrygende weekend med god fart, så var der flere kørere der hang godt på. En af de kørere var Bastian Buus der har gjort sig flot bemærket i denne sæson. Han vandt bl.a. et af heatsene foran en skarp konkurrent Andreas Falch. Mikkel Keller var også en af dem, der sammen med Carl Christian Langetoft havde en suveræn weekend! Faktisk så god, at Langetoft i Søndersø hjemkørte sin første pokal i Dansk Super Kart, mens Keller hjemkørte to.


DSC_0296.JPG
Her ses søndagens finalepodie med Rasmus Bradal i midten, Mikkel Keller til venstre og Carl Christian Langetoft til højre.

En af dem som virkelig havde en uheldig weekend i Søndersø var Lucas Fræs Sommerlund. Sommerlund har haft en rigtig god sæson med topresultater til de fleste afdelinger, men i Søndersø var han altså hårdt plaget. Han blev kørt af i begge heat lørdag, hvilket selvfølgelig gav en dårlig startplacering til finalen. Som vi kender Sommerlund så giver han aldrig op og holdte kampgejsten oppe. Dette gav ham også en flot 4. plads, men denne holdte altså ikke hele vejen og han måtte en tur i græsset efter endnu en uheldig episode og endte 8’er. Men til trods for det massive uheld efter det andet, så formår Lucas Fræs Sommerlund at holde sin tredjeplads i Dansk Super Kart, mens han slutter 2’er i Junior Cuppen foran Bastian Buus.

Benjamin Frislund som tidligere på sæsonen vandt DASU mesterskabet, havde også en rigtig hård weekend i Søndersø. Benjamin Frislund kunne have løbet med titlen som mester i Dansk Super Kart, men en weekend med op og nedture samt en urørlig Bradal gjorde altså at Frislund Mikkelsen kunne sluttede DSK af på en samlet 2. plads. Overordnet set har Benjamin haft en rigtig flot første sæson i Cadett Junior klassen, og det kan kun blive spændende at følge hans bedrifter i fremtiden.

Se alle resultater fra weekenden her.

Se alle mesterskabsstillingerne her:

DASU JUNIOR CUP.
DANSK SUPER KART mesterskabet.

DASU mesterskabet.

Scroll til toppen