Anden afdeling af Dansk Super Kart 2017

Benjamin Toft vinder Mini-finalen med bedste tid

Benjamin Toft havde en fantastisk raceweekend, som han startede ud med at sætte den hurtigste tid i tidtagningen. Trykket på speederen blev ikke lettet derefter: Benjamin vandt både 1., 2., og 3. heat og placerede sig som nr. 2 i prefinalen. Med et gap på næsten 4 sekunder ned til 2. pladsen, Christian Scheel, kunne Benjamin også stille sig øverst på podiet, som finalevinder i Cadett Mini klassen.

På tredjepladsen kom August Therbo, der i finalen kørte sig hele 7 placeringer frem i feltet.

Noah Degnbol triumferer… igen!

Noah Degnbol viste i sidste afdeling af DSK, hvad han kunne med sejre i alle heats samt finalen. Denne weekend var ikke meget anderledes: Her vandt Noah tidtagningen, 3. heat, prefinalen og finalen.

På en 2. pladsen i finalen kom Magnus Germansen Daae efterfulgt af Julius Dinesen, som kørte sig imponerende 16 pladser frem i feltet til en flot 3. plads.

Malte Jacobsen vinder OK Junior finalen

Malte Jacobsen var flyvende, da han i weekenden vandt tidtagningen, samtlige heats, prefinalen og ikke mindst finalen!

I finalen var det dog Victor Majgaard, som satte den hurtigste tid. Victor placerede sig som nr. 2. På 3. pladsen kom Benjamin Frislund, som også havde gode placeringer igennem hele weekenden, blandt andet med to anden pladser i de indledende heats.

OK finalen afgjort på under ét sekund

Med kun 0.6 sekunds forspring kørte Andreas Falch over stregen som vinderen af OK Junior finalen. Lige i hælene på ham kom Alexander Müller, som desuden satte heatets hurtigste tid. Alexander havde dog også gode udsigter til finalen efter at have vundet tidtagningen, alle indledende heats samt prefinalen, men måtte altså lige præcis nøjes med en 2. plads i finalen. Lasse Karlshøj placerede sig på 3. pladsen.

Mads E. Hansen havde også gjort sig særligt bemærket i løbet af weekenden med placeringer i toppen af feltet. Desværre udgik Mads i finalen og sluttede dermed med en ærgerlig 8. plads.