Tredje afdeling af DSK

Cadett Mini

I Cadett Mini var det Anton Güllich der satte tidtagnings hurtigste tid, efterfulgt af Christian Scheel på 2. pladsen og Mads Scheel på 3. pladsen.

I Cadett Minis første heat var August Therbo lynhurtig og snuppede hele 7 placeringer i starten. Han måtte dog efter et stykke tid opgive sin poleposition til Mads Scheel, som vandt heatet.

Mads Scheel havde poleposition da starten gik i andet heat, men efter en 3 sekunders tidsstraf for tyvstart, endte han heatet på en 3. plads. Christian Scheel vandt heatet efterfulgt af Anton Güllich på en 2. plads.

I tredje heat var det Anton Güllich, som tog førstepladsen efterfulgt af Christian Scheel på 2. pladsen og Mads Scheel på 3. pladsen.

Christian Scheel startede fra pole i søndagens prefinale og denne placering holdt han heatet ud. August Therbo sluttede heatet på 2. pladsen og satte desuden heatets hurtigste tid. Mads Scheel fuldente heatets top-3.

Scheel må opgive førsteplads på grund af trykket nosecone

Det var altså Christian Scheel der førte an da finalestarten gik. Christian formåede igen at forsvare sin placering og kørte over stregen som 1’er, desværre kom han ind med en trykket næse, hvilket giver 10 sekunders tidsstraf. Christian måtte altså opgive sin 1. plads og måtte i stedet nøjes med en ærgerlig 6. plads.

August Therbo overtog dermed 1. pladsen og den øverste plads på podiet. Karl Yus-Birkebæk havde kørt sig 5 pladser op igennem feltet og indtog dermed 2. pladsen. Den sidste podieplads blev besat af Mads Scheel.

Cadett Mini top-5


1. August Therbo
2. Karl Yus-Birkebæk
3. Mads Scheel
4. Tobias Bille Clausen
5. Anton Saumann Güllich

Cadett Junior

Med hele 23 deltagere var Cadett Junior, sammen med KZ2, weekendens største klasse.

Det var Magnus Germannsen Daae, som vandt tidtagningen, efterfulgt af Valdemar Aggerholm Casting på 2. pladsen og Mickey Magnussen på 3. pladsen.

Valdemar tog sejren i det første kvalifikationsheat. På 2. pladsen kom Emil Scheef, som havde kørt sig 7 placeringer op igennem feltet.

Andet heat blev vundet af Marcus Skjellerup. Jonathan Weywadt kørte sig 8 pladser frem i feltet til en 2. plads, mens Valdemar, som startede fra pole position, endte på 3. pladsen.

Jonathan Weywadt snuppede sejren i 3. kvalifikationsheat efterfulgt af Noah Degnbol(2) og Valdemar Aggerholm Kasting(3). Victor Wolfsohn gjorde sig særligt bemærket, da han kørte sig hele 11 placeringer frem i feltet fra en 19. plads til en 8. plads.

I prefinalen var det Noah Degnbol der vandt. Magnus Germansen Daae kørte sig hele 13 placeringer op igennem feltet og sluttede prefinalen på en flot 4. plads.

Noah Degnbol startede fra pole position, denne placering holdt han resten heatet og kunne dermed stille sig øverst på podiet. Magnus Germansen Daae kørte sig endnu 2 pladser frem i feltet og sluttede dermed på 2. pladsen. Valdemar Aggerholm Kasting fuldente top-3’en.

Cadett Junior top-5

1. Noah Degnbol
2. Magnus Germansen Daae
3. Valdemar Aggerholm Kasting
4. Jonathan Weywadt
5. Emil Tanggaard

OK Junior

I OK junior var det Bastian Buus som satte tidtagningens hurtigste tid, næsten et halvt sekund hurtigere end 2’eren, Benjamin Frislund.

Bastian Buus fik hurtigt lavet et gap, efter starten var gået i første heat og kørte også over stregen som 1’er og beholdt denne placering på trods af en 3 sekunders tidsstraf.

Kører hentet i ambulance i OK Junior
OK Juniors andet heat blev afbrudt efter et stort uheld i midten af heatet: Benjamin Frislund var under et sammenstød med en konkurrent røget ud af karten og blev kort efter hentet af ambulancen. Løbet blev afbrudt med rødt flag og kørerne blev efterfølgende vinket i ud af banen.

OK Junior klassen fik dog senere på dagen lov til at færdigøre heatet. Her var det igen Bastian Buus der løb med 1. pladsen, efterfulgt af Frederik Kikkenborg(2) og Oliver Skjellerup(3).

Da tredje heat blev kørt søndag, var Benjamin Frislund tilbage i karten og farten havde han også med sig: Hele 11 placeringer frem i feltet blev det til, fra en sidste plads til en 4. plads. Heatet blev vundet af Malthe Jacobsen. Bastian Buus endte heatet på en 11. plads efter en 10 sekunders straf.

Prefinalen blev vundet af Bastian Buus, efterfulgt af Malthe Jacobsen(2) og Mikkel Højgaard Petersen(3).

Bastian Buus startede fra pole position i søndagens OK Junior finale. Det var dog Malthe Jacobsen der snuppede sejren og dermed kunne stille sig øverst på podiet.

Bastian Buus mistede en enkelt plads og sluttede som 2’er. Mikkel Højgaard Petersen holdt sin startplacering som 3’er til heatets slut og indtog dermed den sidste plads på podiet.

OK Junior top-5


1. Malthe Jacobsen
2. Bastian Buus
3. Mikkel Højgaard Petersen
4. Frederik Kikkenborg
5. Oliver Skjellerup

OK

OK var weekendens mindste klasse med kun 9 deltagere.

Alexander Müller satte tidtagningens hurtigste tid, hele 1.4 sekund hurtigere end 2’eren, Daniel Rasmus Jensen.

Vejret var utilregneligt og da starten gik i første kvalifikationsheat var banen nærmest tør, til trods for dette havde alle kørere regndæk på. Alexander Müller holdt sin pole position til heatets slut, mens det var Rasmus Bradal der indtog 2. pladsen efterfulgt af Carl-Anton Gerner på 3. pladsen.

I 2. heat var det Rasmus Bradal der snuppede 1. pladsen, mens Alexander kom ind som 2’er. Mikkel Meyer Hansen formåede at køre sig 6 pladser op igennem feltet og placere sig som nr. 3.

Tredje og sidste kvalifikationsheat blev kørt om søndagen, her var det Lasse Karlshøj, der løb med 1. pladsen efterfulgt af Rasmus Bradal(2) og Alexander Müller(3)

Resultaterne fra kvalifikationsheatene betød at Rasmus Bradal skulle starte fra pole i prefinalen. Rasmus formåede at holde denne placering og vandt dermed heatet. Lasse Karlshøj sluttede på en 2. plads og Mikkel Meyer Hansen på en 3. plads. Alexander Müller mistede en del placeringer og sluttede på en 6. plads.

I finalen var det igen Rasmus Bradal, som skulle starte fra pole position. Alexander Müller havde dog genfundet farten: Han kørte sig 5 placeringer frem i feltet og indtog dermed 1. pladsen og den øverste plads på podiet. Lasse Karlshøj sluttede heatet som 2’er og Mikkel Meyer Hansen sluttede som 3’er. Rasmus Bradal mistede 4 placeringer og måtte derfor slutte på 4. pladsen.

OK top-5


1. Alexander Müller
2. Lasse Karlshøj
3. Mikkel Meyer Hansen
4. Rasmus Bradal
5. Andreas Falch

KZ2

Med hele 23 deltagere var KZ2 sammen med Cadett Junior weekendens største klasse.

Det var Michael Bo Andersen der satte tidtagningens hurtigste tid, det var dog tæt løb mellem ham og Lasse Poulsen, hvis tid kun var 0.021 sekund langsommere.

Teknisk fejl i dommertårnet førte til regnvejrsheat
Banen var efterhånden begyndt at tørre op da KZ klassen kørte ud til første heat. Efter tre opvarmningsomgange uden startsignal måtte der flages rødt: En teknisk fejl i dommertårnet skulle rettes før løbet igen kunne sættes i gang. Efter lang ventetid kunne løbet igen sættes i gang, i mellemtiden havde mørke skyer trukket sig ind over banen og efter blot et par omgange begyndte det at regne.

På trods af den rødt flag og regn var det Michael Engstrøm, som løb med sejren i klassens første kvalifikationsheat. Lasse Poulsen sluttede på 2. pladsen og Michael Bo Andersen på 3. pladsen.

I andet heat var det igen Michael Engstrøm der kørte først over stregen efterfulgt af Nicolaj Larsen på 2. pladsen og Michael Bo Andersen på 3. pladsen.

Michael Engstrøm vandt også tredje heat.

I prefinalen var det Lasse Poulsen der løb med sejren, mens Michael sluttede på 2. pladsen. Michael Bo Andersen udgik fra heatet efter få omgange og sluttede derfor på en ærgerlig 15. plads.

Michael kom dog stærkt tilbage i finalen, hvor han formåede at køre sig hele 17 pladser frem i feltet og placere sig som nr. 5. Det var dog Michael Engstrøm der løb med finalesejren, efter også at have vundet alle tre kvalifikationsheat. Lasse Poulsen sluttede på 2. pladsen, mens det var Nicolaj Larsen, som sluttede på 3. pladsen.

KZ2 top-5


1. Michael Engstrøm
2. Lasse Poulsen
3. Nicolaj Larsen
4. Kasper Hansen
5. Michael Bo Andersen

Scroll til toppen