Bo Sørensen til Tysk Mesterskab for KSN Motorsport

Endnu en dansker får udenlandsk support til de udenlandske løb. Bo Sørensen fortsætter samarbejdet med Ingemann Racing, men løbene i det Tyske Mesterskab bliver med teamsupport fra KSN, som også Søren Mosebo kører for i 2007.

Bo får debut for KSN Motorsport til 2. afd. af Winter Cup i Kerpen den 3-4. marts. I første afdeling, der blev kørt i december, var Bo med helt fremme indtil han kørte af i finalen.

Allerede weekenden efter debut-løbet for KSN Motorsport, skal Bo deltage i første afdeling af det Belgiske Mesterskab med support fra Ingemann Racing.

Erik Sørensen (Bo’s far) fortæller: Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Ingemann Racing, men det er svært at få økonomien til at hænge sammen til de udenlandske løb hvis ikke der er mindst 3-4 kørere i teamet. Vi er derfor glade for, at det har kunnet lade sig gøre at lave en aftale med KSN Motorsport om deltagelse i det Tyske Mesterskab, mens vi fortsat samarbejder med Ingemann Racing om de øvrige løb.

Årets kalender ligger ikke 100% fast endnu, men vi kører alle afdelinger af det Tyske Mesterskab og alle afdelinger af Peugeot Superkart. Årets største mål er naturligvis EM, hvor kvalifikationen skal køres i Genk, hvilket også er årsagen til at vi deltager i første afdeling af det Belgiske Mesterskab i netop Genk.

Scroll til toppen