Dårlig weekend for danske legionærer

Årets andet store internationale løb – Trofeo Andrea Margutti – blev en skuffelse for de 10 danske deltagere. Bo Sørensen havde heller ikke heldet med sig i det tyske. Til gengæld var det weekenden, hvor de danske baner åbnede – og så har jeg fået lagt billeder ud fra South Garda 🙂

Tony Kart / Vortex satte sig på alle 3 podiepladser i KF1 – her er 3 Tony’er på startgridden i South Garda.

Du kan se mine billeder fra forrige weekends løb i South garda her

Michael K. Christensen lagde ellers ud med at sætte tiden i KF1, skarpt forfulgt af Nikolaj Bøllingtoft på 3. pladsen. Resten af danskerne måtte nøjes med startplaceringer langt nede i feltet.

Michael snuppede to 2. pladser i kval. heatene, hvor Bøllingtoft var uheldig i første kval. men vandt 2. kval. I øvrigt et heat, hvor Michael kom ind på 2. pladsen og Foré på 3. pladsen – ret fed oplevelse for dansk gokart.

Michelle Gatting fik en 9’er og en 3’er i KF3, mens Kevin Munkholm blev 8’er og 4’er i KF2 – ellers var det lidt sløjt med resten. 4 ud af 7 mulige måtte i opsamlingsheat (der var ikke opsamling i KF1).

Kevin Magnussen var en af dem, der måtte i opsamlingsheat – det vandt han, og han havde også fundet farten til prefinalen, hvor han blev 5’er. Bøllingtoft blev 6’er og Kevin Munkholm 7’er i deres prefinaler. Her gik det til gengæld galt for Michael K. Christensen, som blev kørt af, og måtte nøjes med en 20. plads.

I finalen så det godt ud for både Bøllingtoft og Michael. Bøllingtoft lå 4’er men så kom Manuel Renaudie bagfra, og ville overhale Antonio Piccioni – han glemte bare at bremse, med det resultat at de begge røg ind i Bøllingtoft, der punkterede og måtte nøjes med en skuffende 23. plads, mens teamkammeraten Benjamin Bailly havde kørt sig flot op bagfra og sluttede som 4’er, selvom han klart havde mindre fart end Bøllingtoft.

Michael havde fået kørt sig godt op i feltet (han startede nr. 20), men bedst som han var på vej frem satte motoren sig!

Det hele endte med at Kevin Munkholm blev bedste dansker, med en 10. plads, Kevin Magnussen havde ellers fået kørt sig op på en 3. plads i finalen, men pludselig gik det helt baglæns for ham, og han sluttede som nr. 13.

Resten af danskerne sluttede med placeringer fra nr. 15 – 26, en ærgerlig afslutning på en weekend der startede så godt.