Cadett Mini leverede suveræn race til det sidste

De helt små uerfarne kørere var med til at levere noget af weekendens fedeste og tætteste race. Afslutningsvis blev det Marcus Mose og Benjamin Mikkelsen der løb med hver sit mesterskab.

På fotoet ses Kevin Brandsborg der tog dobbeltfinalesejr i Grindsted. Foto: Janni Storm

Cadett Mini var med til at levere noget af weekendens fedeste og mest spændende race. Specielt i finaleheatet om lørdagen, hvor der på hver eneste omgang blev skiftet placeringer i top tre. De tre drenge, Benjamin Frislund Mikkelsen, Marcus Mose og Kevin Brandsborg lagde op til kamp og de fik virkelig kørt om de sidste point på en meget fair og respektfuld måde. Spændingen var meget stor lige indtil weekendens sidste finale søndag eftermiddag, hvor de tre altdominerende drenge fik fordelt pointene mellem sig. Marcus Mose løb med DASU mesterskabet, mens Benjamin Frislund Mikkelsen tog titlen som Dansk Super Kart-mester.

I lørdagens tidtagning var det hjemmebanekøreren Kevin Brandsborg der var hurtigste mand, og satte dermed tiden foran Marcus Mose. Dagens første kvalifikationheat vandt Marcus Mose foran Victor Majgaard, der speciel har været hurtig i den sidste del af sæsonen. Det andet kvalifikationheat vandt Mose endnu engang, hvilket selvfølgelig gav et godt udgangspunkt til finalen. Finalen blev om nogen virkelig spændende og meget meget tæt! Der blev skiftet placeringer mellem de fire første på hver eneste omgang, men på en rigtig fair og flot måde. Selvom Cadett Mini er klassen der rummer de kørere med mindst erfaring, så leverede de rigtig ræs uden skrammer. Det længste strå trak Kevin Brandsborg der løb med sejren foran Marcus Mose og Benjamin Frislund Mikkelsen.

Også søndag var der lagt op til nervepirrende race. Tiden blev endnu engang sat af Kevin Brandsborg og han vandt også det første kvalifikationsheat. Det andet heat blev vundet af en selvsikker Victor Majgaard, så i finalen var der endnu engang lagt op til spændende race. Finalen endte med Kevin Brandsborg som vinder, Marcus Mose på andenpladsen og Victor Majgaard som treer. Med Moses andenplads lykkedes det ham lige nøjagtig at løbe med DASU mesterskabet med kun 1 point foran Benjamin Frislund Mikkelsen, der til gengæld løb med DSK mesterskabet.

DSKpodie.JPG
Foto: Dansk Super Kart

Finale lørdag, top 3Finale søndag, top 3
1. Kevin Brandsborg
2. Marcus Mose
3. Benjamin Frislund Mikkelsen
1. Kevin Brandsborg
2. Marcus Mose
3. Victor Majgaard

Mesterskabsstillingerne:

Cadett Mini DSK mesterskab, top 3Cadett Mini DASU mesterskab, top 3
1. Benjamin Frislund Mikkelsen
2. Marcus Mose
3. Kevin Brandsborg
1. Marcus Mose
2. Kevin Brandsborg
3. Benjamin Frislund Mikkelsen

DASUpodie.JPG
Foto: DASU mesterskab podie

Mesterskabsstillinger kan findes på MyLaps her. Dog bør der endnu tages forbehold da der har været regnefejl i bl.a. Cadett Junior DSK og KZ XL DSK.De seperate resultater fra tidtagning, kvalifikationheats og finaler kan findes her.

Scroll til toppen