Cross Kart på Korsør gokartbane

Det ligner en omgang Cross Kart, men det er faktisk billeder fra et Futura heat på Korsør Gokartbane til 4. afd. af SM. Se lidt flere af billederne fra mudderbaddet i Korsør.

Her er en af de uheldige kørere, Christian Arp (104) sammen med Nicolai Anker på vej til en ordentlig gang rengøring. Tak til Louise Arp, der har sendt billederne og denne lille historie:

I første futura-heat startede en enkelt kører ud på regndæk, selvom sporet var tørt. For at køle disse brugte han vandpytten udenfor sporet i indgangen til langsiden, og det bevirkede, at ca. 7 omgange inde i heatet var der så meget vand og mudder i sporet, så den forreste halvdel af feltet røg i sandfanget, som denne dag bestod af 30 cm mudder efter voldsomme regnskyl lørdag nat. Da futura XL så kørte deres 2. heat (også på slicks) kom der i chikanen inden langsiden kegler og mudder i sporet, så 3 kørere endte også i mudderbadet.

Heldigvis skete der ikke noget med kørerne – lægen valgte dog at give 2 af kørerne fra sidste omgang køreforbud resten af dagen, selvom de ikke var enige i denne “dom”. Den ene kører blev ramt på foden, men fik hjernerystelse iflg. lægen, da han faldt omkuld i mudderet.Scroll til toppen