Flot fight ved JFM i Grindsted

Lørdag den 2/9 blev næstsidste afdeling af Jysk/Fynsk Mesterskab kørt i Grindsted. Især Formel Junior klassen med 31 deltagere bød på flot fight.

Her er er det fire af de stærkt kæmpende juniorer i sidste heat – 10 Jonas Hansen, 29 Lars Sørensen, 91 Kevin Rossel (på 3. pladsen) 77 Thomas Krebs, 78 Mathias Dupont.

Lørdag den 2/9 blev der kørt løb i Formel Junior (31 deltagere), Pop 1 (29 deltagere), Formel Yamaha (20 deltagere), samt en afdeling af ROK Cup (11 deltagere).

Der blev kørt spændende race i alle klasser. I Formel Junior fik Jonas Hansen fra SKK endnu en sejr, og har dermed sikret sig sejren i det samlede Jysk/Fynske Mesterskab allerede inden sidste afdeling køres i Thy den 16. september. Flot kørt af den unge hurtigtsnakkende fynbo, der også vandt DASU Ungdoms Cup. Christian Sørensen, der lå nr. 2 i den samlede stilling inden løbet i Grindsted, havde en rigtig dårlig dag på hjemmebanen, hvor han ellers startede med en 5. plads i tidtagningen, men siden fulgte adskillige uheld og problemer. Jacob Simonsen, der lå nr. 3 i den samlede stilling, blev udelukket efter at have kørt med udstødning uden katalysator i tidtagningen.

I Pop 1 har en af de andre hurtige fynboer – Mathias Lehrmann også sikret sig sejren i det samlede Jysk/Fynske Mesterskab inden sidste afdeling. De efterfølgende pladser er der stadig hård kamp om mellem Mike S. Hansen, Asbjørn Johansen og Jannik Nielsen. Sidstnævnte vandt løbet i Grindsted.