Hatten af for Haugaard

Efter mere end 1 års pause var Rasmus Haugaard stort set urørlig til DM i National A – kun i allersidste heat måtte han nøjes med en 3. plads, og overlade 1. pladsen til Henrik Brun mens Mikkel Johansen tog 2. pladsen.

Her er Rasmus Haugaard sammen med far og mekaniker for DM sølvvinderen Andreas H. Jensen. En god dag for Hans Ladefoged, med gulv og sølv til Swiss Hutless.

Rasmus Haugaard var imponerende hurtig i tidtagningen – hele 4/10 sek. til nr. 2 – Dennis Petersen. Rasmus fortsatte stilen med 1. pladser i 5 af de 6 heats, mens det gik helt galt for Dennis Petersen i finaleheatene, så han endte på en 30. plads.

Andreas H. Jensen var også stabil helt frem til sidste heat, hvor han blev nr. 33 – men alligevel holdt den samlede 2. plads.

Finn Fudi Kristensen gjorde det også rigtig godt – han startede godt nok med en 25. plads i første kval. heat, og sluttede 17. i sidste finale, men i ellers var der stabilitet nok til en samlet 3. plads, 7 point foran Benjamin Kristensen på fjerdepladsen.

Benjamin Kristensen måtte nøjes med en 21. plads i tidtagningen og en 25. plads i første kval. heat – herefter gik det stabilt fremad, så han kunne sikre sig 4. pladsen et enkelt point foran Henrik Bruun.

Henrik Bruun klarede heller ikke tidtagningen alt for godt – det blev kun til en 20. plads på trods af hjemmebanefordelen. Han startede til gengæld rigtig godt i første kval. heat, hvor han blev 3’er. Herefter måtte han kæmpe sig op i de efterfølgende heats. Han sluttede med en 1. plads, og kunne dermed indtage en samlet 5. plads – kun et enkelt point fra Michael Junker på 6. pladsen.

Du kan se alle resultater på midtjyskkartingklub.dk

Se billeder fra lørdagens løb her

Scroll til toppen