Dansk Super Kart – afgørelsens time

I weekenden køres sæsonens sidste afdelinger af Dansk Super Kart og DIF DM på Fyn. Næsten 100 kørere er klar til et brag af weekend, hvor TV2 også kigger forbi!

Dansk Super Kart-sæsonen er ved at nå sin ende for i år. Der er kørt 10 afdelinger af serien, og i weekenden køres de sidste 2 afdelinger så på Fyn. Her er næsten 100 kørere klar når det gælder konkurrencen om de sidste point der skal afgøre mesterskaberne. Der køres både om DASU mesterskaber, Dansk Super Kart, Talent Cup, Junior Cup men også DIF DM for KF, som er det officielle Danmarksmesterskab. Det er ikke nogen hemmelighed at weekenden nok skal byde på masser af fede, tætte og dristige kampe. Men kender vi feltet ret, så er der plads til alle og der bliver kørt fair – men tæt.

TV2 har også valgt at lægge vejen forbi, og deres hovedfokus er på Talent Cuppen, dvs. KF Juniorklassen. Det er rigtig godt at der kommer lidt fokus på sporten, især fra et så stort medie som TV2. De vil dække finalen live med næsten 20 kameraer rundt på banen inkl. kommentator. Altsammen noget der vil kunne ses på TV2 Play mandag.

Læg vejen forbi Søndersø Gokartbane i weekenden og vær en del af publikum. Det bliver ikke kedeligt. Samtidig er det også muligt at følge med på Livetiming her.

Læs tillægsreglerne her.

Tilmeldingslisten på DASU’s hjemmeside.

Banen: Søndersø Karting Klub

Adresse: Ejbyvej 94, 5471 Søndersø

Længe: 733 m

Scroll til toppen