Dobbeltguld til Müller i Thy

Alexander Müller satte endnu engang en streg under sin suverænitet. I Thy vandt ham nemlig begge dage og udbyggede derfor føringen i mesterskabet.

Alexander Müller har haft en rigtig god sæson igen i år. Hele lørdag, og det meste af søndag var Alexander Müller navnet som stod øverst alle steder. Han var nemlig hurtigst i lørdagens kvalifikation, vandt begge indledende heats og vandt finalen. Søndag var det dog Kristian Thorsen der var hurtigst på tiden i kvalifikationen, mens Müller igen vandt begge heats og finalen.

Det betyder selvfølgelig også at Alexander Müller har udbygget føringen i mesterskabet…ret meget. Han fører Dansk Super Kart med 105 point ned til andenpladsen som er Kristian Thorsen, mens Mathias Sjøberg sammenlagt er 3’er.

Næste afdeling for KF er i den kommende weekend, hvor feltet gæster den fynske bane Søndersø. Her gælder det ikke kun om Dansk Super Kart, men også det populære og prestigefyldte DIF DM for KF. Her er 17 kørere tilmeldte i klassen, så det timer til at blive rigtig spændende, med mange kørere.

Se alle resultater fra Thy her.

Tillægsregler for de næste to afdelinger, som køres i Søndersø – kan findes her.

Og husk, du kan følge med live hele weekenden herfra.

Scroll til toppen