Danskerne helt fremme ved Rotax EM

For første gang køres der en afdeling af Rotax Euro Challenge på dansk grund, og timingen er rigtig god. Aldrig før har de danske Rotax kørere stået så stærkt som i år.

Der er 70 senior kørere, 56 junior kørere, 32 DD2 kørere og kun 5 kørere i Master klassen til 2. afdeling af Rotax Euro Challenge som køres på Thy Karting Center den 28-31. juli.

Tidtagningen blev kørt fredag, og her var danskerne med fremme i alle klasser (undtagen Master klassen, hvor der ingen danske deltagere var – jeg skulle alligevel ha’ taget karten med til Thy…).

Kasper H. Jensen tog 3. pladsen i Senior klassens tidtagning

I Senior klassen var det den internationalt meget erfarne englænder Ben Cooper, der satte tiden foran en anden englænder – Edward Brand. Kasper H. Jensen tog 3. pladsen kun 9/100 efter Ben Cooper.

Andreas Jensen nr. 2 i DD2 tidtagningen

I DD2 var det den portugisiske kører Tiago Ribeiro, der satte tiden godt 1/10 foran den forsvarende Euro Challenge mester i DD2 klassen, Andreas Jensen. Dennis Ladefoged kom ind som næstbedste dansker på 9. pladsen, mens de øvrige danskere fik følgende placeringer:

11 Jan Christensen
13 Niels Christian Petersen
30 Mike Hansen
32 Allan Berndt

Jonas Lynge på 3. pladsen i Junior

Også i junior klassen er der dansk repræsentation forrest i feltet. Tiden blev sat af japaneren Ukyo Sasahara, foran hollænderen Dave Blom. På 3. pladsen – knap 7/100 efter japaneren kom Jonas Lynge.