DASU Mesterskaber i Korsør

Den nye DASU Junior Cup fik en udmærket start ved den første løbsweekend på Korsør Gokartbane den 12-13. maj, hvor der var 23 kørere til start. KF2 var næststørste klasse med 14 deltagere.

23 deltagere i DASU Junior Cup var en udmærket start. På billedet er der CRG-træf, hvor Christian Lundgaard (5) har næsen den forkerte vej mens Noah Watt (6) og Lasse Karlshøj (24) er på vej den rigtige retning i Junior Cup klassen. Foto: Lundgaardracing.dk.

For klasserne Cadett Mini, Junior Cup og KF3 National blev første afdeling af Dasu Mesterskabet kørt lørdag, og anden afdeling søndag. Lørdag deltog Futura klassen desuden, mens det søndag var KF2 National klassens tur.

Med 8 deltagere i Cadett Mini og 9 i KF3 National, kunne man godt have håbet på større felter, men når man kigger på tiderne fra racet, ser det ud til at der alligevel var tæt race på trods af de få deltagere.

På Røes Andersens YouTube kanal kan du se en række videoer fra løbet i Korsør – se kanalen her.

Nedenfor kan du se en opsummering af resultaterne fra weekenden

Cadett Mini – 8 deltagere

Noah Watt var helt i front i Cadett Mini fra start til slut, hvor han vandt alt undtagen søndagens tidtagning, som blev vundet af Lucas Sommerlund, der også var en klar 2er resten af weekenden.

Finale lørdagFinale søndag
Noah WattLucas SommerlundAndreas FalchKirstine FalchMikkel TygesenNoah WattLucas SommerlundAndreas FalchKirstine FalchRune Kaarsberg

Junior Cup – 23 deltagere

Michael Christiansen følte sig helt sikkert godt hjemme i Korsør, hvor han var helt fremme hele weekenden. Lørdag satte han tiden efterfulgt af Christian Lundgaard og Casper Røes Andersen. Også søndag var han hurtigst i tidtagningen, men her var det Joakim Pedersen og Frederik Vesti, der kom på de næste pladser.

Efter lørdagens kval. heats var Michael Christiansen også forrest, og her var det Noah Watt – som altså deltog både i Cadett Mini og Junior Cup – der var nr. 2, mens Frederik Vesti var på 3. pladsen inden finalen.

I søndagens kval. heat formåede Casper Røes Andersen at køre sig til pole position i finalen, mens Michael Christiansen måtte ‘nøjes’ med 2. pladsen, mens Frederik Vesti igen var på 3. pladsen.

Finale lørdagFinale søndag
Michael ChristiansenChristian LundgaardFrederik VestiNoah WattCasper R. AndersenCasper R. AndersenMichael ChristiansenFrederik VestiAsbjørn RasmussenMarcus Høst

KF3 – 9 deltagere

I KF3 National så var top 3 i tidtagningen begge dage 1. Daniel Lundgaard, 2. Andreas Jochimsen og 3. Dennis Mathiesen – men da Daniel og Dennis havde var involveret i sammenstød i deres kval-heats, så var rækkefølgen i top-3 efter lørdagens kval. heats 1. Andreas Jochimsen, 2. Daniel Lundgaard og 3. Kamilla Willum. I finalen blev der byttet yderligere rundt på pladserne.

Søndag var det igen Daniel, Andreas og Dennis på de første pladser, og denne gang holdt stilling helt til finalen, hvor Kamilla Willum og Mathias Sjøberg tog sig af de efterfølgende top-5 placeringer.

Finale lørdagFinale søndag
Andreas JochimsenJannick JakobsenFrederik SkinderholmKamilla WillumJonathan Junker HackeDaniel LundgaardAndreas JochimsenDennis MathiesenKamilla WillumMathias Sjøberg

Futura – 6 deltagere

I Futura klassen var der gensyn med en af de rigtig garvede kørere – Gert Munkholm, som dog så ud til at have en del startvanskeligheder, da han var næstsidst i tidtagningen og udgik af begge kval. heat. Men måske gemte han bare kræfterne til finalen, hvor han snuppede 2. pladsen.

1. Karsten F. Hansen
2. Gert Munkholm
3. Mikkel Larsen
4. Kristoffer Johansen
5. Carsten Pederen

KF2 – 12 deltagere

I KF2 National var Ole Petersen suveræn fra start til slut. I tidtagningen var top-3 rækkefølgen Ole Petersen, Simon Kilov, Daniel S. Kaspersen.

Efter de 2 kval. heat havde Simon og Daniel byttet plads, og i finalen måtte Simon yderlige afgive en placering, som blev taget af Jacob Hermann.

Også i KF2 national var der en ‘veteran’ i top-5, da Peter Dyhr besatte 5. pladsen – godt at se, at de gamle kan endnu 🙂

1. Ole Petersen
2. Daniel S. Kaspersen
3. Jacob Hermann
4. Simon Kilov
5. Peter Dyhr

Du kan se alle resultater på MyLaps.com

Scroll til toppen