Kevin Rossel poleposition i Suzuka

Fire danskere kører i weekenden på den japanske bane i Suzuka. Det gælder World Cup for KF1 og Asia Pacific for KF2. Godt ser det ud, og danske Kevin Rossel satte poleposition lørdag.

På billedet ses Kevin Rossel der lørdag satte poleposition i Suzuka. Foto: KSP.fr.

Der bliver i weekenden kørt første afdeling af Asia Pacific for KF2 på den japanske bane i Suzuka. Her deltager Kevin Rossel og Nicklas Nielsen. Endvidere køres der World Cup for KF1 hvor vi har Max Klinkby-Silver og Christian Sørensen.

Forløsningen ser langt om længe ud til at være kommet til Kevin Rossel og Birel Motorsport, efter at Kevin lørdag satte poleposition i løbet. Godt gik det også for danske Nicklas Nielsen der var 5. hurtigste mand i tidtagningen. Der er indtil nu blevet kørt to kvalifikationheats, hvor Kevin Rossel altså har fortsat de gode takter og taget en sejr. Her var Nicklas Nielsen var også godt med og sluttede som 3’er. I andet kvalheat sluttede Kevin og Nicklas som hhv. 3’er og 5’er.

I KF1-tidtagningen gik det også glimrende for Christian Sørensen der altså var 6. hurtigste mand her. KF1’erne har allerede kørt alle deres heats og endvidere et Race 1. I heatsene blev Sørensen 6, 18 og 10. Og i første race sluttede han som nummer 28.

Følg løbet live her.

Scroll til toppen