Nicklas Nielsen vinder Asia Pacific

Suveræn weekend på Suzuka for den danske KF2-kører, Nicklas Nielsen, der både vandt pre-finale og finalen. Kevin Rossel sluttede også indenfor top 10 som 8’er.

Foto: Den danske Kosmic-kører Nicklas Nielsen, vandt søndag både pre-finale og finalen suverænt, og er altså vinderen af Asia Pacific for andet år i træk. Foto: KSP.fr

Weekenden på Suzuka i Japan endte med at være en bragende succes for Kosmic-køreren Nicklas Nielsen. Den unge dansker dominerede KF2-feltet og gjorde altså rent bord ved at vinde både pre- og finalen. Nicklas Nielsen fortsætter altså den japanske succes ved at vinde Asia Pacific for anden gang. Som toer sluttede Damiano Fioravanti og som treer Federico Panetta.

Kevin-Rossel-KF2.jpg
Kevin Rossel. Foto: KSP.fr

Ganske godt gik det også for Kevin Rossel der altså var hurtigste mand i lørdagens tidtagning. Danskeren havde nogle rigtig gode heats, og skulle starte pre-finalen fra intet mindre end poleposition. I pre-finalen sluttede han som 11’er. I finalen blev der vist gode takter og god fart, og danskeren havde mange gode kampe og kunne slutte i en flot top 10 placering som 8’er. Rigtig godt at se danske Kevin Rossel tilbage i toppen.

I KF1 blev der kørt en afdeling af World Cup, og her var det Flavio Camponeschi der var dominerende. Italieneren fører nu det samlede mesterskab med 15 point ned til nummer to. Danske Christian Sørensen fik kørt 9 point hjem, og placerer sig som samlet 20’er i stillingen.

Podue_KF2.jpg
På billedet ses Nicklas Nielsen der vandt foran Damiano Fioravanti og Federico Panetta. Foto: KSP.fr

Alle resultater kan ses her.

Næste internationale CIK-løb køres om 3 uger, og her gælder det 1. afdeling af EM for KF2, KZ1 og KZ2 på den tyske bane i Wackersdorf.

Scroll til toppen