De danske kartingstjerner blev kåret

Som den første gokartkører nogensinde modtog Nicolaj Møller Madsen prisen som Årets Bilsportskører 2010. Christian Sørensen blev kåret som Årets Kartingtalent og Jacob Nørtoft modtog Colding-pokalen.

Her er Nicolaj Møller Madsen øverst på podiet ved kåringen af årets Europamester i KF2. Nicolaj har været på podiet hele 13 gange i 2010, hvor han både blev Europamester og Tysk Mester.

Det var med stor deltagelse af de danske kartingstjerner, da de forskellige kørere skulle hædres for præstationer i 2010. Hele tre stjerner inde for karting fik en titel.

Nicolaj Møller Madsen – Årets bilsportskører

Nicolaj modtog den prestigefyldte titel som Årets Bilsportskører. Med sine 17 år og 260 dage er fynboen fra Søndersø den hidtil yngste modtager af Dansk Automobil Sports Unions højeste sportslige æresbevisning. Han fik den for sine flotte resultater igennem 2010. Det er bl.a. Europamesterskabet, det tyske mesterskab for andet år i træk, og endvidere en bronze-medalje til verdensmesterskabet.

Christian Sørensen – Årets Kartingtalent

Unge Christian Sørensen fra Varde, modtog prisen som Årets Kartingtalent 2010. I år fik han sit internationale gennembrud ved som første dansker at vinde det tyske mesterskab i KF3-klassen, i kamp med flere end 50 konkurrenter. Han har haft utallige af flotte resultater igennem sæsonen i KF3, og han er et lovende dansk talent.

10christianswskworldfinale14_620x387.jpg

Her er Christian Sørensen med nr. 127 i sin Birel kart.

Jacob Nørtoft – Colding Pokalen

17-årige Jacob Nørtoft modtog Colding Pokalen. Colding Pokalen tildeles en der har opnået et bemærkelsesværdigt resultat. Nørtoft modtog pokalen for det Engelske Mesterskab i KF2. Jacob er den første udlændige der nogensinde har vundet mesterskabet, som også kaldes Super One. Han har også som den eneste dansker vundet Trofeo Margutti i Italien.

noertoft620.jpg

Her er Jacob Nørtoft efter en sejr i det Engelske mesterskab.

Stort tillykke til alle de kårede stjerner herfra Gokartweb.dk

Scroll til toppen