Der bliver fuldt hus til WSK i 2008

I sin tredje sæson ser det ud til at den internationale WSK løbsserie får et rigtigt gennembrud. Både KF2 og KF3 er lukket for tilmelding med hhv. 72 og 90 tilmelde. Tony, Birel, CRG, Maranello, Intrepid, Sodi, Parolin og Zanardi er blandt de tilmeldte fabriksteams.

Her er en briefing fra et af sidste års WSK løb.

Med i alt 220 tilmeldte indtil nu – 90 i KF3, 72 i KF2 og de sidste 58 fordelt på KF1 og KZ2 (KZ2 kører kun med i sidste afdeling) – tegner det til at blive en rigtig spændende løbsserie. Det bliver spændende at se om den store opbakning betyder en nedgang i deltagerantallet til Italian Open Masters.

Ifølge gokartmagasinet Vroom er en af forklaringerne på, at flere af løbene i år er lagt på baner, hvor der også skal køres store CIK-løb:

  • Første WSK afdeling køres i La Conga, hvor VM for KF1 og World Cup for KF 2 skal køres senere på året.
  • Anden WSK afdeling køres i Angerville, hvor første afdeling af EM for KF1og KZ klasserne skal køres 3 uger senere.
  • Fjerde WSK afdeling køres i Mariembourg, hvor anden afdeling af EM for KF1 og KZ klasserne skal køres 3 uger senere.

3. afd. køres i Lonato/South Garda, 5. afdeling i Sarno og 6. afdeling i Spanske Zuera. Du kan se hele kalenderen her – eller på wskarting.com (man kan håbe successen får dem til at lave nogle forbedringer på deres hjemmeside, som ikke er særlig brugervenlig).

Der er ikke offentliggjort deltagerlister, så jeg ved ikke om der er Danskere på startlisten – men mon ikke der er mindst et par stykker med?

Scroll til toppen