Det belgiske mesterskab er populært

9 danskere – heraf 6 mellem 11 og 13 år deltager i første afdeling af det belgiske mesterskab i weekenden 19-20. marts. De 6 unge kørere deltager i Cadet klassen, hvor der køres med “næsten” ICA Junior grej. Eneste forskel er lidt hårdere dæk og en begrænserflange. For to af de yngste kørere er det tredje sæson i det belgiske mesterskab.

er er Dennis Lind fra Juniorkart.dk

Tre danskere deltager i ICA klassen
Den ene af de to kørere er Julian Mengers, som kører for Ingemann Racing (Trulli). Julian vandt Jysk/Fynsk Mesterskab i National A i sin debutsæson i 2003. I hele 2004 var han en af de førende kørere i National A. Den anden danske ICA kører er Michael Sørensen fra J.S. Racing. Michael har holdt pause i nogle år, men er nu startet igen. Den sidste kører er Niels Vestergaard, som jeg desværre ikke kender så meget til.

De danske kørere i den belgiske Cadet klasse er:

Michelle Gatting kører for danske EURO TEAM, som har lavet en samarbejdskontrakt med  Hollandske Van der Pol Kartracing. Michelle skal deltage i både det Belgiske og det Hollandske Mesterskab – 9 løb i alt. Læs mere på euroteam.as og vanderpolkartracing.com.

Jacob Nørtoft kører for J.S. Racing. Jacob deltog i det belgiske mesterskab i både 2003 og 2004. Det var i Mini klassen, hvor han blev nr. 5 i det samlede mesterskab i 2004. Samtidig fik han tid til at vinde Sjællandsmesterskabet i Formel Junior.

Dennis Lind og Magnus Rasmussen kører for Juniorkart.dk, som støttes direkte af italienske Zanardi. Dennis blev blandt andet nr. 3 i Sjællandsmesterskabet 2004 i Formel Junior. Magnus deltog i det Belgiske Mesterskab både i 2003 og 2004 i Miniklassen. I 2004 blev han samlet nr. 12. Læs mere på juniorkart.dk.

Nikolaj Møller Madsen og Michael Christensen kører for X3M Racing – som består af de 3 flyvende fynske DINO kørere. Nicolai havde mange gode resultater i Formel Junior i 2004 – blandt andet en samlet 3. plads i det Jysk/Fynske Mesterskab. Michael udviklede sig også rigtig godt i løbet af 2004. Så vidt jeg ved, kører de med Tony Kart grej fra Ward Racing til den første afdeling af det Belgiske Mesterskab. Mere om det ved en senere lejlighed.


Her er de 3 flyvende fynboer i Formel Junior.

Resultaterne fra det Belgiske Mesterskab kan ses på animis.be.

Gokartweb.dk ønsker de danske kørere held og lykke i løbet.

Scroll til toppen