Gode og mindre gode præstationer i Belgien

Det bedste resultat i den samlede stilling i første afdeling af det belgiske mesterskab stod Michael Christensen fra fyn for. Det var i Cadet klassen, hvor han med stabil kørsel sikrede sig en samlet 9. plads. Ellers var det Michelle Gatting, der havde været med længst fremme indtil det glippede i første finaleheat.

Foto af EUROTEAM – hvis Michelle fortsætter stilen, får de forhåbentlig lavet lidt flere og bedre pressebilleder 🙂

Michelle lagde godt ud allerede under træningerne, hvor hun mindst én gang satte hurtigste tid. Til morgentræningerne var flere af de andre unge danskere også med langt fremme – f.eks. både Dennis Lind og Nikolaj Møller Madsen.

I tidtagningen blev Michelle bedste dansker med en samlet 9. plads, Michael Christensen kom 1/100 sek. efter på 10. pladsen. De øvrige danskere lå længere nede i feltet.

God præstation i kvalifikationsheatene
Efter kvalifikationsheatene holdt Michael sin plads, med en placering som nr. 9 og nr. 13 i de to kval. heats. Michelle var til gengæld med helt fremme. I det ene kval. heat blev hun nr. 6. I det andet kval. heat blev hun nr. 4.

Michael fortsatte stabilt i finaleheatene, mens Michelle kørte af
Michael skulle starte som nr. 8 i første finaleheat. Her sluttede han som nr. 11. I sidste finaleheat kørte han sig ind på en flot 7. plads, og fik dermed en samlet 9. plads. Michelle skulle starte som nr. 5 i første finaleheat. Heatet startede godt, og det meste af heatet lå hun på noget der lignede en sikker andenplads, men til sidst blev hun alligevel indhentet – af træthed eller forkert dæktryk? I kampen for at beholde sin placering endte hun med at køre / eller blive kørt af banen (afhængig af øjnene, der ser det). Hun sluttede heatet som nr. 25 og skulle starte sidste finaleheat langt nede i feltet. Hun fik kørt sig op til en 13. plads, men det rakte altså kun til en samlet placering i weekendens løb som nr. 19. Alt i alt en rigtig flot indsats af Michelle.

De øvrige danskeres weekend var plaget af en del uheld. Slutresultatet i Cadet klassen blev som følger:

3 danskere i ICA – med mindre succes
Julian Mengers, Michael Sørensen og Niels Vestergaard stillede op i ICA klassen. Julian Mengers gjorde det bedst, men sluttede på en 24. plads.