DKF er ikke enig i DASUs udmelding

Dansk Kart Forbund har naturligvis sin egen hjemmeside, hvor interesserede kan læse informationer og bestille licens og kartnummer – du finder siden på danskkartforbund.dk.

Det ser desværre ud til at de danske gokartkørere kommer til at leve med forskellige udmeldinger fra hhv. DASU og Dansk Kart Forbund – men det var måske også en af grundende til at parterne ikke kunne nå til enighed…

Jeg vil forsøge her på siden at bringe nyheder og informationer fra begge forbund, så objektivt som muligt (selvom det uden tvivl ikke bliver en nem opgave). Vi må håbe at ingen kørere kommer i klemme i uenighederne mellem forbundende!

I nyhedsbrev nr. 13 fra Rotax Danmark er følgende udtalelelse i relation til DASUs information til medlemmer og klubber fra 12. marts, som også blev bragt her på siden:Den 12. marts har DASU udsendt “information” til danske kartkører og klubber. Desværre er ikke alle informationer helt korrekte.DASU kan bringe klarhed over hvilke regler der gælder i DASU. Hvad der foregår udenfor DASU kan ikke være DASU anliggender. OG – må kører med DASU licens ikke træne med andre, går det vel mest ud over køreren med DASUlicens. ” Informationerne ” bringer desværre kun mere forvirring til kører og klubber.De fleste kartklubber og ejere af kartingbaner kan heldigvis selv tænke. DASU ejer ingen baner, og betaler vel heller ikke banerne for træning. OG – en motorbane kan være lejet ud til flere forskellige klubber og / eller organisationer.Rotax kører ( eller for dens sags skyld, kører i andre klasser ) med DKF licens kan sagtens træne og køre løb med kører fra en anden organisation, for eksempel Dansk Automobil Sports Union eller Svenska Bilssportsförbundet.HL Kart Racing / Rotax Danmark eller Dansk Kart Forbund har ikke indgået nogen form for aftale med DASU og heller ikke indgået nogen aftale omkring 8 RMC løb i Danmark i 2012. HL Kart Racing er derimod blevet tilbudt at få optaget “ikke DASU løb” på DASU løbskalenderen 2012.Rotax Danmark

Du kan læse hele nyhedsbrevet her (og selv tilmelde dig nyhedsbrevet på danskkartforbund.dk).

Andre nyheder fra Rotax Danmark / Dansk Kart Forbund

Rotax Max Challenge løbet den 21-22. april er flyttet fra Roskilde til Rødby.

Rotax Max Challenge løbet, der var planlagt til at blive kørt i Korsør den 30. juni – 1. juli bliver ikke kørt i Korsør, men datoen fastholdes, mens der arbejdes på at få fastlagt, hvilken bane, løbet skal køres på.

Jeg vil forsøge at holde kalenderen her på gokartweb.dk opdateret – så skriv til os på info@gokartweb.dk, hvis der er fejl.

Scroll til toppen