DASU inviterer til kartskole i Vojens

En kartskole er et arrangement med fuld tryk på, for dig der er mellem 6 og 15 år, og ønsker at køre kart i 3 hele dage.

Det er din chance for at komme godt i gang med kartsporten, og for at blive en bedre kører, lære noget om din kart og samtidig møde andre med interesse for kartsporten.

3 dage med fuld fart
I de tre dage, som kartskolen varer får du mulighed for at lære om den rigtige kørestil, om hvordan du placerer dig på banen under løb. Hvordan du som sportsmand opfører dig under løb, såvel som under træning.

Du kan få en snak med DASU’s instruktør om, hvordan du bliver en bedre kører eller du snakker teknik med en af DASU’s tekniske eksperter og får gode råd om, hvordan du sætter din kart op, så den fungerer så godt som muligt. Herunder gælder også hvordan kører og mekaniker er et team, der arbejder sammen.

Hvem kan deltage
Deltagere på kartskolerne er for kørere i miniput, Cadetti mini og junior KF3 National, Rotax mini og junior samt tilsvarende DASU godkendte promotorklasser.

Deltagelse på kartskolen forudsætter, at man medbringer sin egen kart, har en gyldig DASU licens og medbringer mekaniker eller har en aftale med enanden deltagers mekaniker.

Transport af kart, er den enkelte deltager selvansvarlig for. Har man ikke selv en transponder kan man kontakte Vojens Karting Klub, der afholder kartskolen, og høre om de kan hjælpe.

Prisen for at deltage er:

Kørere kr. 875,-

Mekanikere og andre hjælpere kr. 575,-

Beløbet dækker alle måltider og baneleje.Arrangeres der aktiviteter ud over selve “skolen” vil disse indgå i beløbet. Beløbet dækker ikke transport, udgifter til brændstof eller reservedele.

Tilmelding til DASU’s kartskole

DASU skal have din tilmelding senest søndag den 25. marts. Du skal tilmelde dig på http://www.dasu.dk

Yderligere oplysninger

Har du brug for yderligere oplysninger kan du sende en mail til dasu@dasu.dk mrk. Kartskolen eller kontakt DASU påtlf. 43 26 28 80 tryk 4

Scroll til toppen