2. afd. af WSK Master i Sarno

Anden afdeling af WSK Master blev i sidste weekend kørt på gokartbanen i Sarno. Her var fem danskere til start i hhv. KF3 og KF2. Bedste resultat kørte Nicolaj Møller Madsen hjem i finalen.

På billedet ses en af KF2 starterne med bl.a. Nicklas Nielsen #269 i sin Kosmic. Foto: Press net.

KF2, 75 kørere (4 danskere)

I fredagens tidtagning var det CRG-køreren Felice Tiene der satte tiden 1:04.715 lige foran norske Dennis Olsen. Nicklas Nielsen blev den hurtigste dansker med hans 13. hurtigste tid. Nicolaj Møller Madsen var 18. hurtigst og endvidere var Kevin Rossel 41 og Max Klinkby-Silver 58.

I de fem indledende heats var det igen Nicklas Nielsen der kvalificerede sig som den bedste dansker. Han var i sine heats blevet 7, 4, 4, 4 og 3. Kevin Rossel var blevet 12, 12, 12, 16 og 9. Møller Madsen nåede også lige i finalerne med sine placeringer 7, 4, 8, 17 og 27. Max Klinkby-Silver nåede desværre ikke i finalen.

I søndagens prefinale var danskerne virkelig ramt af sort uheld. Nicklas Nielsen der ellers startede fra 11. startplacering måtte udgå, og det samme var tilfældet med Nicolaj Møller Madsen. Kevin Rossel var den eneste dansker der gennemførte på en 22. plads.

I finalen var oddsene for danskerne derfor urimelig hårde, men her så man suveræn kørsel af Nicolaj Møller Madsen der kørte sig fra næsten sidstepladsen og helt op på en flot 8. plads. Nicklas Nielsen nåede også godt frem i feltet, og sluttede på en 20. plads, mens det denne gang var Kevin Rossel der måtte udgå.

Top 3 i KF2 finale:

1. Max Verstappen – Intrepid Driver Programme

2. Tom Joyner – LH Racing

3. Dennis Olsen – Energy Corse

Podium-KF2.jpg

KF2-podiet med Max Verstappen, Tom Joyner og Dennis Olsen. Foto: KSP

KF3, 71 køree (1 dansker)

I KF3 tidtagningen fredag var det Babyrace-køreren Alessio Lorandi der satte tiden. Slavko Ivanovic blev som den eneste dansker i KF3 nr. 36 i tidtagningen.

Ivanovic har nu skiftet fra DR racingteamet til RK Racing, hvor han debuterede i den orange RK kart. Efter de indledende heats var det blevet til placeringerne 15, 10, 16 og 28 og grundet de nye regler med hhv. prefinale A og prefinale B skulle han starte i prefinale A som nr. 24. Her gjaldte det om at være iblandt de 17 bedste for at gå videre til finalen, men dette lykkedes desværre ikke for Ivanovic.

Top 3 i KF3 finale:

1. Lance Stroll – Chiesa Corse

2. George Russel – Intrepid Driver Programme

3. Alessio Lorandi – Team Babyrace

Podium-KF3.jpg

Her ses KF3-podiet med Lance Stroll som vinder, og George Russel som toer og Lorandi som treer. Foto: KSP

Alle resultater kan ses her.

Næste og sidste afdeling af WSK Masterserien bliver kørt i næste weekend d. 30. – 1. april på Castelletto.

Scroll til toppen