DM Cadett Junior og Mini 2012

26 kørere har i deltaget i DASU Cadett Junior Cup, som blev kørt over i alt 6 afdelinger, hvor også DASU Mesterskabet for Cadett Mini blev afgjort.

Her går starten til et Cadett Junior heat, med Michael Christiansen (56) og Christian Lundgaard (5) i forreste række ved Dansk Super Kart i Grindsted.

Der er noget specielt over det tætte race i Cadett Junior klassen, hvor man ofte ser 2 karter køre ved siden af hinanden hele vejen rundt i svingene. Jeg er ret sikker på at det er den klasse, hvor der laves flest overhalinger i hvert heat, så det er rigtig underholdende at følge.

Top 5 i det samlede mesterskab blev:

1. Michael Christiansen
2. Christian Lundgaard
3. Casper R. Andersen
4. Noah Watt
5. Frederik Vesti

Casper R. Andersen vandt finalen i 3 af de 6 afdelinger, mens Michael Christiansen fik 2 finalesejre, og christian Lundgaard en enkelt finalesejr.

I et mesterskab med 6 afdelinger betyder stabilitet rigtig meget, og det havde Michael Christiansen altså mest af i 2012.

Efter alle kørerne havde trukket sit dårligste resultat fra, sluttede han 8 point foran Christian Lundgaard, mens Christian var kun et enkelt point foran Casper R. Andersen.

Stort tillykke til vinderne af årets DASU Cadett Junior Cup.

Du kan se alle resultaterne på MyLaps.com her

Suveræn Noah Watt i Cadett Mini mesterskabet

Desværre har der kun været 10 deltagere til DASU Mesterskabet i Cadett, som blev kørt de samme 3 weekender som Cadett Junior mesterskabet.

Noah Watt vandt alle 6 finaler, og tog også fulde point i alle kval. resultater på nær et enkelt.

På 2. og 3. pladsen var der mere kamp om placeringerne. Kampen endte med at Lucas Sommerlund tog den samlede 2. plads foran Kirstine Falch.

Mads Riis sluttede som nr. 4 og Andreas Falch nr. 5, men Mikkel Tygesen på 6. pladsen var den eneste ud over Noah Watt som tog fulde point i et af kval. resultaterne.