DM Revanchen 2008

102 deltagere var mødt op til DM Revanchen på Københavns Gokartbane den 11-12. oktober. Det er klart færre deltagere end tidligere år, hvor der også har været flere udenlandske deltagere. Der blev dog masser af godt race i et flot efterårsvejr.

Sådan så det ud da starten i ICA til DM Revanchen i 2004 gik – med Ronnie Bremer og Martin Jessing forrest i det 38 mand store felt. I 2004 var deltagerantallet skrumpet lidt i forhold til tidligere år, men var alligevel på 185 deltagere. Når du har læst om resultaterne fra dette års udgave, kan du komme i det nostalgiske hjørne ved atlæse referatet fra 2004 her.

KF2 – 23 deltagere
Dear og Daniel Schilling var igen helt på toppen i KF2. I lørdagens tidtagning var der 3/100 sek. mellem brødrene på 1. og 2. pladsen – med Dear som den forreste. Efter de to fulgte Jonas Sunke, Felix Fröjd og Jelan Nielsen.

Efter to indledende heats og en afgørende finale var det stadig de to brødre, der kunne stille sig øverst på podiet. Denne gang med Daniel øverst.

Top 5 i lørdagens KF2 løb blev:

1. Daniel Schilling
2. Dear Schilling
3. Felix Fröjd
4. Ronnie Andersen
5. Jakob B. Sørensen

I søndagens tidtagning var rækkefølgen i top 5: Dear Schilling, Daniel Schilling, Bo Sørensen, Jonas Sunke og Felix Fröjd.

Efter de to indledende heats var brødrene Schilling fortsat dominerende, men i finalen udgik Daniel på første omgang, mens Dear kørte sejren hjem.

Top 5 stillingen i søndagens KF2 løb blev:

1. Dear Schilling
2. Jonas Sunke
3. Michelle Gatting
4. Thomas Sørensen
5. Toke Christensen

15 deltagere i KF3 – heraf 5 udlændinge

DM Revanchen var tidligere meget populær blandt Svenske, Finske og Norske kørere, og selvom KF3 feltet ikke var særlig stort, var der 1/3 af deltagerne fra vores Nordiske brødrelande. Jonas Hansen fra Fyn viste ikke megen gæstfrihed, da han om lørdagen satte tiden foran Jacob Kristensen Mathias Lindberg, Jens E. Winther og Max Klinkby-Silver.

Efter de to indledende heats og en finale var der kun en enkelt kører forsvundet fra tidtagningens top 5. Mathias Lindberg var røget ud af top 5, og erstattet af Christian Sørensen fra GGK. 

Lørdagens top 5 i KF3 finale blev:

1. Jonas Hansen
2. Max Klinkby-Silver
3. Jens E. Winther
4. Jacob Kristensen
5. Christian Sørensen

Mathias Lindberg startede stærkt i søndagens tidtagning, hvor han satte tiden foran Jonas Hansen, Christian Sørensen, Kean Kristensen og Max Klinkby-Silver.

Jonas Hansen havde dog ikke tænkt sig at give plads, så han satte sig på alle 3 heatsejre, mens Mathias Lindberg startede med en diskvalificering i første heat og en 6. plads i andet heat.

Top 5 i søndagens KF3 finale blev:

1. Jonas Hansen
2. Jacob Kristensen
3. Max Klinkby-Silver
4. Mathias Lindberg
5. Max Klinkby-Silver

Cadett Junior – 16 deltagere
For få år siden var det meget almindeligt med 35-45 deltagere i Formel Junior, og op mod halvdelen af feltet fra Sverige, Finland og Norge. 16 deltagere med 4 udlændinge, må derfor siges at være en skuffelse.

Nicklas Nielsen fra GGK, som har været helt suveræn i klassen i år, lagde ud med at sætte tiden foran Robin Hansson, Slavko ivanovic, Kasper Larsen og Daniel Arlbring. Nicklas måtte dog senere vige pladsen for gæstekøreren fra Kullavik i Sverige.

Lørdag blev top 5 i Cadett Junior finalen:

1. Robin Hansson
2. Nicklas Nielsen
3. Daniel Arlbring
4. Emil Andersen
5. Kasper Larsen

Søndag satte Nicklas Nielsen igen tiden – denne gang foran Kasper Larsen, Daniel Arlbring, Martin H. Mortensen og Emil Andersen.

Robin Hansson var nede på 10. pladsen i tidtagningen, men han delte siden førstepladserne i de indledende heats med Nicklas Nielsen, og i finalen løb han endnu engang med sejren foran Nicklas.

Søndagens finaleresulat blev:

1. Robin Hansson
2. Nicklas Nielsen
3. Slavko Ivanovic
4. Kasper Larsen
5. Martin H. Mortensen

Lørdag – Rotax Max Junior – 24 deltagere
Weekendens største klasse blev Rotax Max Junior. I tidtagningen var rækkefølgen Rasmus Vendelboe, Mads R. Thomsen, Alexander Weiss, Christian Sørensen og Nicolai Hansen.

Top 5 i Rotax Max Junior finalen blev:

1. Mads R. Thomsen
2. Rasmus Wendelboe
3. Christian Sørensen
4. Nicolai Hansen
5. Alexander Weiss

Søndag – Futura – 18 deltagere
Peter Lundstrøm lagde sig forrest i Futura feltet lige fra tidtagningen over de to indledende heats til finalen. I tidtagningen og de indlende heats blev han fulgt til dørs af Allan Kronov, mens Allan måtte længere tilbage i feltet i finalen. Tidtagningens øvrige forfølgere i top 5 var Mathias H. Beske, Henrik Eskildsen og Jerry T. Petersen.

Finaleresultatet i Futura blev:

1. Peter Lundstrøm
2. Mikkel Larsen
3. Jerry T. Petersen
4. Allan Kronov
5. Henrik Eskildsen

– Peter Dyhr står som nr. 5 i resultatlisten, men Peter var tilmeldt i Futura XL – han blev vinder af den tunge klasse, og overlader derfor 5. pladsen i den alm. Futura klasse til Henrik Eskildsen, der kom ind som nr. 6 lige efter Peter.

Scroll til toppen