DSK1: Lasse Karlshøj og Isac Jacobsson tager sejren i KZ2

Første afdeling af DSK løb i denne weekenden af stablen på Rødby gokartbane. 104 kørere var tilmeldt fordelt på 7 klasser: Cadett Mini, Cadett Junior, OK Junior, OK, DASU Junior, DASU Senior og KZ2. Der blev kørt et løb om lørdagen og et løb om søndagen. Efter en lang pause fra DSK efter coronarestriktionerne i sæson 2020, var det med nerver på og følelserne uden på tøjet for de mange af kørerne.

Karlshøj vinder om lørdagen – Mads R. Thomsen sætter finalens hurtigste tid

KZ2 udgjorde en stor klasse med hele 22 kørere.

I lørdagens løb var det Lasse Karlshøj som sikrede sig pladsen øverst på podiet. Allerede i tidtagningen viste Karlshøj at han havde farten da han satte den hurtigste tid. Og med sejr i andet heat samt prefinale havde han sikret sig poleposition som start til finalen – og den formåede han at holde hele finaleheatet! Lige i hælene af Karlshøj med blot 0.2 sekund kom dog Mads R. Thomsen, som også satte finalens hurtigste tid. Isac Jacobsen tog tredjepladsen.

Isac Jacobsson sætter finalens hurtigste tid og vinder søndagens løb

Søndag blev der vendt lidt op og ned på tingene: Her var det Mads R. Thomsen der satte tidtagningens hurtigste tid. Mads vandt også både andet heat og prefinalen, mens Isac Jacobsson vandt første heat. Mads førte også en stor del af finalen, lige indtil sidste omgang, hvor Isac Jacobsson smuttede forbi og snuppede sejren i søndagens løb. Isac satte også finalens hurtigste tid. Lasse Karlshøj udgik både fra første heat og prefinalen og havde derfor lang vej tilbage til toppen – i finalen kørte Lasse sig dog hele 16 placeringer frem i feltet og sikrede sig en podieplads på trods af en uheldig weekend!