En spændende fremtid for Michael K. Christensen

Starten går allerede 28. november
Udfordringerne starter allerede den 28. november 2004, hvor Michael skal køre for P.D.B Team i Winterpokal løbet i Kerpen. I 2005 er målet en topplacering ved EM i ICA Junior og fra 2006 bliver det i Formula A, vi skal følge Michael K. Christensen.Michael K. Christensen kåret til årets kartingtalent 2004. Foto: Euroteam.as

En utrolig flot sæson i 2004
Michael har haft en utrolig flot sæson i 2004, hvor han bl.a. har vundet Viking Trophy, Nordisk Mesterskab, Peugeot Super Kart og Dansk mesterskab. Desuden har der været en lang række andre flotte resultater – bl.a. en 5. plads til EM-kvalifikationen. Han var derfor også et naturligt valg til DASUs pris “Årets kartingtalent”.

Et meget interessant team
P.D.B. Team er et af de absolut bedste racer teams i Europa. I august 2004 blev de Eurpoamestre i den fornemmeste klasse Formula A, og teamet havde ikke mindre end 7 kørere med i finalen ved Verdens-mesterskabet i Formula A.

Euroteam
Du kan se mere om Michael K. Christensen på euroteam.as, som også er dansk forhandler for P.D.B. / Gillard.

P.D.B. Team har også en international side – pdbkart.nl – men ligesom så mange andre gokarthjemmesider er der ikke meget brugbar information at hente.

Man kan jo håbe på, at der løbende vil komme referater om Michael og teamets bedrifter, til glæde for de gokartinteresserede danskere, der ikke kommer så meget på de udenlandske baner.

Fra Gokartweb ønskes et stort tillykke med den flotte sæson, og ikke mindst held og lykke i de kommende år.

Scroll til toppen