Endnu en dobbeltsejr til Alexander Müller

Alexander Müller viste endnu engang sine styrker ved 7. og 8. afdeling af Dansk Super Kart i Rødby. Müller tog weekendens begge sejre – og fører DSK med 80 point.

Muller_Thorsen_Rødby.JPG
Sådan her set det ud for det meste i KF klassen. Muller #1 i front, tæt forfulgt af Kristian Thorsen #32.

I lørdagens kvalifikation var det Alexander Müller der satte hurtigste tid godt 00.085 foran Kristian Thorsen, mens Valdemar Risom var treer på tiden. Første heat vandt Müller foran Valdemar Risom og Kristian Thorsen, mens Peter Bøllingtoft sluttede på fjerdepladsen. I lørdagens andet heat kørte Müller endnu engang først over målstregen, foran Valdemar Risom og feltets kvindelige kører Amalie Sofie Wichmand der kom ind på en flot tredjeplads. I finalen skulle Valdemar Risom starte fra poleposition med den mesterskabsførende Müller ved siden af. På anden omgang får Müller lagt sig i front af finalen, og denne placering holder han hele vejen i mål – og vinder finalen foran Kristian Thorsen og Valdemar Risom.

Top 3 finale KF, (7. afdeling)

1. Alexander Müller
2. Kristian Thorsen
3. Valdemar Risom

PodieKF_DSK7.JPG
Podiet i KF, DSK 7. afdeling – fra venstre: Kristian Thorsen, Alexander Müller og Valdemar Risom.

Søndagens kvalifikation blev en top kopi af lørdagens. Ikke til nogens overraskelse var Müller hurtigst. Andenhurtigst var Kristian Thorsen, mens Risom var tredjehurtigst.  Søndagens første heat blev vundet af Müller, som vandt foran Mathias Sjøberg og Valdemar Risom. Aldersrepræsentanten Ronni Nielsen kom ind på en flot 4. plads. I søndagens andet heat tog Müller endnu en sejr, denne gang foran Kristian Thorsen og Mathias Sjøberg.

I finalen skulle Müller starte fra poleposition med Mathias Sjøberg på siden. Alexander Müller lavede en perfekt start – og holdte føringen fra start til slut. Ind på andenpladsen kom Kristian Thorsen, mens Mathias Sjøberg sluttede på tredjepladsen. Ronni Nielsen, som på et tidspunkt var placeret på andenpladsen i løbet, sluttede på en godkendt fjerdeplads – kun en enkelt placering fra podiet.

Top 3 finale KF (8. afdeling)

3. Mathias Sjøberg

PodieKF_DSK8.JPG
Podiet i KF, DSK 8. afdeling – fra venstre: Kristian Thorsen, Alexander Müller og Mathias Sjøberg.

Alle resultater er tilgængelige på MyLaps.

Mesterskabsstillingerne kan ligeledes findes på MyLaps.

Feltet går nu på en lille sommerferie, inden 9. og 10. afdelig køres i Thy d. 22. – 24. August.