Et Cadett Junior felt med fuld fart på

CJ-kørerne er med til at levere noget super fedt race hver gang vi mødes til Dansk Super Kart-afdelingerne. Thy var ingen undtagelse.

Jeg har skrevet om det mange gange før, men nu bliver jeg nødt til at nævne det igen. Cadett Junior feltet er simpelthen en fantastisk klasse der gang på gang overrasker. Der bliver kæmpet nogle flotte, tætte men fair kampe. Hvis nogen skulle være i tvivl om der er en “fremtid i dansk motorsport” så bør de blot se et enkelt Cadett Junior løb, for så kan ingen da være i tvivl. De rummer så meget potentiale, og der er plads til overaskelser – hver gang. I Thy var det selvfølgelig ingen undtagelse. 17 kørere var til start i klassen, og der blev kørt om hvert eneste placering!

I lørdagens kvalifikation var det Bastian Buus der var hurtigste mand foran Rasmus Bradal og Benjamin Frislund Mikkelsen. Bastian har altså virkelig fået fat i noget rigtig godt, især i den sidste del af sæsonen har han gjort sig meget bemærket i toppen. Efter de to indledende heats var det Andreas Falch der havde klaret sig bedst med en suveræn regnvejrs-sejr og en andenplads. Han skulle derfor starte finalen fra poleposition mens Bastian Buus skulle starte toer og Rasmus Bradal treer. I finalen kæmper også disse tre om placeringerne i front, men desværre bliver Andreas Falch sat af banen med et skub og han udgår. Afslutningsvist er det Rasmus Bradal der meget suverænt kører sejren hjem foran Bastian Buus og Lucas Sommerlund der sluttede på tredjepladsen.

B_Buus_DSK_CJ.JPG

Om søndagen var det Rasmus Bradal der var hurtigste mand i kvalifikationen foran Lucas Fræs Sommerlund og Mikkel Højgaard Petersen. Efter heatsene var det også Bradal der fortsat var bedst og skulle starte finalen fra poleposition, mens Andreas Falch skulle starte toer og Lucas Fræs Sommerlund treer. Finalen blev spændende og tæt, og man skal altså ikke sove i timen for alle i det her felt vil fremad og vinde. Det gør også konkurrencen vanvittig høj. Lucas Fræs Sommerlund tog en flot sejr hjem foran Bastian Buus efter nogle gode kampe indbyrdes. Ind på tredjepladsen kom Benjamin Frislund Mikkelsen der både fører Dansk Super Kart og DASU mesterskabet.

Alle resulter kan findes her.

Mesterskabsstillingerne kan findes på MyLaps her.

Nu gælder det så de sidste to afdelinger som køres i næste weekend, d. 5. – 7. September i Søndersø.

Scroll til toppen