Fasbergs fornemmelse for guld

Efter en flot slutplacering som 8’er til EM-kval. løbet i Thy fik Andreas Fasberg styrket EM-medaljehåbet i sidste weekend, da han vandt en afdeling af det Sydtyske Mesterskab på Ampfing banen, hvor EM-finalen skal køres.

Her er Andreas Fasberg til en afdeling af Peugeot Super Kart, hvor Andreas ligger på en samlet 2. plads inden de sidste to afdelinger.

Der var 24 ICA kørere til løbet i Ampfing. Andreas satte tiden foran den lokale Stephanie Heiss, mens hollandske Stef Düsseldorp tog sig af 3. pladsen og belgiske Laurens Vanthoor 4. pladsen. Holandske Rick Drezen, som blev 2’er til EM-kval. i Thy, blev 9’er i tidtagningen, så det var ikke konkurrence, Andreas manglede til løbet.

Andreas vandt den ene af de to finaler, mens Laurens Vanthoor vandt den anden – og Andreas kunne altså nye udsigten fra toppen af podiet efter dagens løb – og formentlig have en god tur hjem, med forhåbninger om endnu en god præstation til EM-finalen på samme bane den 18-20. august.

Du kan se alle resultater fra løbet på adac-motorsport.de.

Andreas og de andre i HK Motorsport får et travlt efterår
Andreas er i gang med sin 2. sæson i ICA. Han har i begge sæsoner kørt i Zanardi fra HK Motorsport, hvor han er teamkammerat med den danske Mr. ICC – Henrik Lilja. Andreas har gennem begge sæsoner lavet rigtig gode resultater, og teamet har uden tvivl stor glæde af supporten fra den italienske Zanardi teamchef Dino Chiesa og mekaniker Maurizio Sacilotto.

Siden Pinseløbet i Rødby har HK Motorsport også fået ICA Junior kørerne Dear og Daniel Schilling med i teamet. Begge brødre kvalificerede sig til EM-finalen – som for ICA Juniors vedkommende skal køres på Mariembourg banen i Belgien.

Efteråret byder også på flere danske løb – især Peugeot Super Kart og DM, som skal køres i Rødby den 23-24. september, og DM-Revanchen i København den7-8. oktober.

Det bliver et spændende efterår for HK Motorsport og deres tre deltagere i EM-finalerne.