Fine danske resultater til KF3 World Cup

Christian Sørensen blev bedste dansker med en 9. plads i finalen til KF3 World Cup, der blev kørt den 10-12. september i Braga, Portugal. 7 af de 78 deltagere var danskere.

Christian Sørensen startede weekenden med en 5. plads i tidtagningen, så det så lovende ud for den unge Vestjyske kører.

Weekenden bestod af frie træninger om fredagen, tidtagning samt de første indledende heats om lørdagen og de sidste indledende heats samt prefinale og finale om søndagen. De 78 deltagere blev delt i 5 grupper, så alle kørte 4 indledende heats for at kvalificere sig til de 34 pladser i prefinale og finale.

Christian Sørensen var bedste dansker fra start til slut

I tidtagningen fik danskerne følgende placeringer:

Christian Sørensen nr.5
Nicklas Nielsen nr. 19
Nicolai Sylvest nr. 33
Kevin Rossel nr. 38
Andreas S. Hansen nr. 45
Nicolas Beer nr. 67
Kasper Larsen nr. 75

Efter de 4 indledende kvalifikationsheats var 4 af danskerne videre til finalerne – Christian som nr. 15, Nicklas som nr. 24, Kevin som nr. 27 og Andreas som nr. 29. Nicolas, Kasper og Nicolai måtte se finalerne fra tilskuerpladserne med slutplaceringer som nr. 52, 65 og 70.

Det gav ikke de bedste odds for danske podiepladser, men der blev kæmpet godt. Christian sluttede prefinalen som nr. 13, med Nicklas lige efter på 14. pladsen. Andreas kom ind som nr. 22 og Kevin nr. 29.

I den afgørende finale lykkedes det Christian at avancere 4 pladser yderligere, så han sluttede på en 9. plads, mens Nicklas Nielsen – der ellers var kommet rigtig godt fra start – havde lidt motorproblemer efter en periode med ‘SLOW’ og derfor bakkede tilbage til en 17. plads. Andreas sluttede som nr. 21 og Kevin som nr. 23.

Scroll til toppen