Flot dansk generalprøve før EM Kval.

Flere danskere havde taget turen til Rudskogen i Norge for at deltage i Giga Cup på banen, hvor der skal køres EM kvalifikation senere på året. Michael K. Christensen og Søren Mosebo tog sig af de første to pladser i ICA Junior. Christian L. Markussen blev nr. 2 i ICA.

Her slapper Christensen og Mosebo af til 1. afd. af Sjællandsmesterskabet i København. De to med ryggen til er Philip Thøgersen og Nikolaj Rasmussen.

Fra Mosebo / Tony Kart Racing har jeg modtaget dette referat fra løbet i Norge:

Søren Mosebo fra Tony kart Racing.dk havde valgt at tage til Norge i Pinsen, og køre Gigacup på Rudskogen, hvor der senere i år skal køres kvalifikation til EM.

Søren startede flot ud, blev nr. 1 i tidtagningen ud af 29 kører i feltet ICAJ. I. kvalifikationsheat kører Søren påkørt lige efter start, nordmanden som startede som nr. 2, kører op over Søren, hvorefter begge udgår.

I 2. kvalifikations heat startede Søren som nr. 26, men trods stærke smerter i ryg og nakke efter påkørslen lørdag,  kørte han sig flot op til en 9. placering.

I finalen starter Søren som nr. 17, kører stærkt op igennem feltet, med en anden dansker i slipstrømmen, Michael Christensen. På sidste omgang skal Søren overhale en overlapper, som desværre lægger sig i idealsporet, så Søren må ud i græsset for at undgå en påkørsel, dette giver lige Michael muligheden for at tage 1 placeringen, Søren får 2. pladsen.

En stærk og flot kørsel af Søren Mosebo i pinsens løb i Norge.

Fra EURO TEAM har jeg modtaget dette referat fra løbet:

Michael K. Christensen ICA Junior, startede ud med en placering som nr. 3 i tidtagningen i Rudskogen, hvor 29 deltagere var med i Giga Cup. I første heat skete det som ikke må ske, hans motor sprang i luften kun få omgange før mål. Men de der kender Michael ved, at når han først har farten er han farlig. Han startede fra bagerste række, kørte sig op gennem feltet og kom i mål som nr. 10 og igen fra nr. 21 til en suværen første plads. Det viser lidt om den unge mands talent.

Christian L. Markussen ICA var ikke mindre flyvende i Norge. Han blev nr. 7 ved tidtagningen og kørte fantastisk i sine to heat, hvor han kom over målstregen som nr. 2 i begge. Ligeledes i finalen kørte han med stor sikkerhed, og blev samlet nr. 2 Fantastisk god start før EM kvalifikationen midt i juli måned.

Alexander Biune ICA havde også utrolig fart på i Rudskogen og fik en tid ved tidtagningen som nr. 6, hvor 26 deltog. Hans første heat kunne have gået gruelig galt da han blev kørt af, men reddede den i sidste øjeblik og kom ind som nr. 8.

Også i sit andet heat kørte han flot og kom i mål som nr. 8. Finalen var meget spændende og Alexander lå til en fjerde plads, men kom i duel, så det blev til en 6 plads. Flot kørt af Alexander Biune der også skal til EM kvalifikation samme sted.

Scroll til toppen