Flot Race til Jysk / Fynsk Mesterskab på Als

Als Gokart Klub afholdt 2. afdeling af Jysk / Fynsk Mesterskab i weekenden 1. – 2. maj. Vi havde desværre ingen udsendt medarbejder om søndagen, men kan forstå at Old-Boys klassen udviklede sig helt håbløst.

Her går starten til første Pop 1 heat. De 4 forreste holdt sig forrest i alle 4 heat – dog på lidt forskellige pladser

I Futura klassen var Dennis Ladefoged klart hurtigst fra start til slut. Ellers var der tæt kamp om de første pladser i både Formel Junior, Pop 1 og National A.

Formel Junior
Dagens hurtigste Formel Junior var en sjællænder på gæstevisit, Kevin Magnussen. Han startede med at sætte tiden nogle få hundrededele foran Mathias Lehrmann, Nikolaj Møller Madsen og Nikolaj Rasmussen. I første heat skød Kevins motor tændrøret ud, og han nåede ikke at få ny motor på til starten. I andet heat kørte han af banen i sin kamp for at komme op igennem feltet. Meget ærgerligt både for Kevin og for løbet.

Mathias Lehrmann på en meget fortjent førsteplads efter 4 heatsejre. Nikolaj Rasmussen på 2. pladsen efter 3 andenpladser og en tredjeplads. Nikolaj Møller Madsen på 3. pladsen efter 3 tredjepladser og en andenplads. Jesper Egebart snuppede 4. pladsen efter tæt kamp med både Mike S. Hansen på 5. pladsen og 5-6 andre kørere, der var med i den hårde kamp om pladserne. Flot og tæt race af juniorkørerne.

Pop 1
Mads Flintholm startede som nr. 4 i første heat, og i lang tid så det ud som om Jacob Dalby skulle køre en sikker heatsejr hjem. Men Mads og Betty Racing havde ramt det rigtige dæktryk, så Jacob kunne indhentes og overhales.

Mads Flintholm tog sig af førstepladsen i alle 4 heats. Jacob Dalby var en sikker toer – bortset fra 4. heat, hvor Christian G. Larsen havde fået ekstra fart, og snuppede andenpladsen. Ellers var fordelingen klar med 3 tredjepladser til Christian G. Larsen, 4 fjerdepladser til Kasper Dalby og 4 femtepladser til Michael Jeppesen. Der var også tæt kamp om de følgende pladser i Pop 1, hvor blandt andre en af sidste års topkørere i Formel Junior, Maiken Rasmussen var med i kampen.

National A
Der var også meget tæt kamp om pladserne i National A. Henrik Bruun og Søren Madsen delte førstepladserne imellem sig, og selv om Søren Madsen vandt sidste heat, løb Henrik Bruun med sejren, da hans dårligste placering var en 3. plads i 2 første heat, mens Søren Madsens dårligste var en 5. plads i 2. heat. Nr. 3 blev Rasmus Rasmussen med 3 tredjepladser og en fjerdeplads. Ulrik Hesthauge kom på 4. pladsen efter to andenpladser, en fjerdeplads og en 15. plads (efter en afkørsel). Henrik Andersen tog sig af 5. pladsen med to fjerdepladser, en 5. plads og en 11. plads. Herefter var der lidt hul ned til de næste 2 – begge debutanter i National A – Kent Jensen og Christian Møller Larsen, som også kørte rigtig hurtigt.

Nr. 1, Henrik Bruun, nr. 2, Søren Madsen, nr. 3, Rasmus Rasmussen, nr. 4, Ulrik Hesthauge, nr. 5, Henrik Andersen

Futura
Dennis Ladefoged var meget suveræn i Futura-klassen, han vandt alle 4 heats med meget komfortable føringer til Finn (Fudi) Kristensen, som tog 3 andenpladser og en enkelt 10. plads. Der var ellers en del diskussion efter et af heatene, hvor vægten kun med nød og næppe kom op på minimumsgrænsen for Dennis Ladefoged. Fra nr. 3 og ned i rækkerne var der en intens kamp om pladserne.

Nr. 1, Dennis Ladefoged, nr. 2, Finn (Fudi) Kristensen, nr. 3, Thomas Hjerrild, nr. 4, Rene Nielsen, nr. 5, Torben Jørgensen

Vi havde desværre ingen udsendt medarbejder om søndagen, hvorfor de følgende klasser kun er nævnt med placeringerne.

Du kan se alle resultaterne på www.alsgokartklub.dk – de var allerede på søndag aften, godt gået på Als!

Du kan se lidt flere billeder fra lørdagens løb på www.victorace.dk/billedarkiv4.asp.

Old Boys
På grund af diskussioner (mildt sagt) om lovligheden af de dæk, der kom fra HL Racing, trak 17 kørere sig fra løbet, som derfor udviklede sig til en ren parodi.

Du kan læse om situationen på www.palleschultz.dk/V2.1/index.php?SectionID=8

– eller i debatten på karting.dk, hvis du kan klare tonen der 🙂

Placeringerne ifølge resultatlisterne blev som følger
Nr. 1,  Peter Høpner
Nr. 2, Per Gremstrup
Nr. 3, Karl Heintz Witt
Nr. 4, Harald Meyer
Nr. 5, Henrik Bruun

Formel Yamaha
Nr. 1, Søren I. Christiansen
Nr. 2, Peder Pedersen
Nr. 3, Ronnie H. Rasmussen
Nr. 4, Lasse Genz
Nr. 5, Søren H. Schou           

ICC
Nr. 1, Henrik Vegeberg
Nr. 2, John Sørensen
Nr. 3, Kurt Jepsen
Nr.  4, Jan B. Sørensen
Nr. 5, Thorsten Noffke 
Nr. 6, Kristian Jepsen

Der var kun 6 deltagere i ICC.

Scroll til toppen