Formula Automobile i nyt samarbejde om DSK

DASU skriver bl.a. om samarbejdet: “Et nyt samarbejde mellem DASU og Formula Automobile A/S betyder en økonomisk indsprøjtning af de helt store. Over de næste tre år skal initiativet bringe mesterskabet op på niveau med de bedste i udlandet hvad angår afvikling og præmier.”

De endelige planer præsenteres ved Dansk Motorsports Award den 4. februar i Herning

Ifølge DASU skal der arbejdes med videoovervågning, moderne parc fermé procedurer, en gennemgående stab af løbsledere og nøgleofficials, samt betydelige pengepræmier. Der skal udpeges en fuldtids projektleder, som også skal have ansvaret for DASU Race Academy.

Herfra set synes jeg det er fantastisk at en dansk virksomhed investerer i kartsporten. Jeg håber at klubber og udvalg bakker op, så det lykkedes at bringe Dansk Super Kart op på et helt nyt niveau.

Dansk Super Kart 2016 kalenderen

Der køres igen i 2016 6 løbsweekender i Dansk Super Kart serien – hvoraf den ene weekend samtidig fungerer som det officielle DIF Danmarks Mesterskab for den nye OK klasse og for KZ2 klassen.

De deltagende klasser er igen i år Cadett Mini, Cadett Junior, KF Junior, OK og KZ2. Løbsweekenderne fordeler sig som følger:

16-17. april: København

30-31. april: Roskilde

21-22. maj: Barmosen

13-14. august: Vojens – her køres om DIF DM for OK og KZ2

10-11. september: Thy

1-2. oktober: Søndersø

Scroll til toppen