GGK-dominans til Jysk/Fynsk Mesterskab

Det var ellers ikke fordi hjemmebanekørerne manglede konkurrence. Der var hård konkurrence i de fleste klasser, hvor enkelte sjællændere også havde fundet vejen til Grindsted – og tog pokaler med hjem.

Lørdag

Formel junior
Den største klasse var Formel Junior, med 37 tilmeldte kørere. Det betød at der var 3 kørere som ikke kom i finalerne. Efter tidtagning kom de 26 bedste direkte til finalerne og resten måtte ud i et opsamlingsheat, hvor de 8 bedste kom i finalerne. Det skyldes, at der kun må køre 34 karts på banen ad gangen. I selve løbet blev der kørt rigtig godt ræs, og helt i front skiftedes de til at føre. Da det samlede resultat skulle gøres op var det Jesper Egebart fra GGK der var bedst.

Top 5 resultatet blev som følger:

1 Jesper Egebart
2 Mathias Lehrmann
3 Kevin Magnussen
4 Steffen T. Nielsen
5 Jonas Nielsen

Se alle Formel Junior resultaterne her

POP1
Her var der ingen tvivl om hvem der ville vinde, Mads Flintholm vandt tidtagningen og alle 4 heat. På de følgende pladser var der mere spænding hvor Kasper Dalby tog 2. pladsen foran Kenneth Hansen. POP 1 var også en rigtig stor klasse med 31 kørere.

Top 5 resultatet blev som følger:

1 Mads Flintholm
2 Kasper Dalby
3 Kenneth Hansen
4 Michael Jeppesen
5 Tim Basse Misfelt

Se alle Pop 1 resultaterne her

National A
i Nat. A var der et par sjællændere på gæstevisit, der nok mest brugte løbet som træning til DM, da det jo skal køres i Grindsted senere på året. Det gik da også rigtig godt for en af dem da Michael Markussen fra LUG tog 2. pladsen, a point med Tommy Jacobsen, men med bedste resultat i sidste heat. Rasmus Rasmussen kunne han dog ikke gøre noget ved, da han tog 3 1. pladser og en 2. plads. Også her var de mange kørere med 33 til start.

Top 5 resultatet blev som følger:

1 Rasmus Rasmussen
2 Michael Markussen
3 Tommy Jacobsen
4 Henrik Bruun
5 Søren Madsen

Se alle Nat. A resultaterne her

Futura
I Futura skulle der også være kørt Rok cup, men da der ingen tilmeldte var blev det aflyst. Dagens mindste klasse med 18 deltagere var også den med mindst spænding i.
Finn Kristensen tog alle 4 1. pladser og Dennis Ladefoged tog 4 2. pladser.

Top 5 resultatet blev som følger:

1 Finn Kristensen
2 Dennis Ladefoged
3 Dennis Knudsen
4 Nikolaj Nørup
5 Clemens Riis

Se alle Futura resultaterne her

Søndag

Formel Yamaha
Søren Christiansen var klar den hurtigste og vandt da også 3 ud 4 heat men i 3. heat måtte han udgå, og det betød at det blev hans klub-kammerat fra VKK der løb med guldet efter tæt kamp med Ronnie Rasmussen.

Top 5 resultatet blev som følger:

1 Peder Pedersen
2 Ronnie H. Rasmussen
3 Richard Thøstesen
4 Søren Christiansen
5   Jesper Kaa

Se alle Formel Yamaha resultaterne her

Old Boys
Efter strejken på Als kunne man være bange for at der ikke kom ret mange til den her afdeling af J/F men heldig viste det sig ikke at være tilfældet. Med 19 deltagere var det dagens næststørste klasse (i F.Yamaha var der 23) og der blev kørt godt ræs Per Gremstrup tog en sikker sejr foran Morten Rasmussen.

Top 5 resultatet blev som følger:

1 Per Gremstrup
2 Morten Rasmussen
3 Poul Larsen
4 Finn Hornstrup
5 Kurt Lorenz

Se alle Old Boys resultaterne her

ICC
Morten Jensen var ude at køre igen efter han ellers er begyndt at køre Formel Renault. Han gjorde det også godt og blev samlet 2 efter Henrik Vegeberg.

Top 5 resultatet blev som følger:

1 Henrik Vegeberg
2 Morten Jensen
3 Kurt Jepsen
4 John Sørensen
5  Thorsten Noffke

Se alle ICC resultaterne her

Du kan se flere resultater fra andre løb her

Scroll til toppen