God sæsonstart for RS Competition

RS Competition fik en god start på 2009 sæsonen, da man på banen i Vojens stillede til årets første danske løb i Rotax Max-klasserne. Således blev det til flere sejre for teamet.

Her er teamet på træningstur På South Garda Karting bane. Foto: RS Competition

Allerede under tidtagningen lagde kørerne fra RS Competition med at blande sig i toppen. I Rotax Mini satte Nicolai Nielsen næstbedste tid, mens Lasse Sørensen og Niklas Dall Knudsen satte henholdsvis anden- og tredjebedste omgangstider i Rotax Junior. I Rotax Senior var der tæt på at stå RS Competition over de første rækker.

Nicolai Kristensen sikrede teamet pole position, mens han blev fulgt godt til dørs af Michael Markussen og Jannie Johansen, der blev treer og firer.

Også løbene i Rotax Senior-klassen satte RS Competition sit tydelige præg på. Nicolai Kristensen og Michael Markussen kæmpede således om førstepladsen, men desværre kom sidstnævnte i karambolage med en konkurrent og måtte udgå, mens Nicolai Kristensen kunne køre sejren hjem. Også i Rotax Mini blev det til sejr for RS Competition takket være Nicolai Nielsen, mens Nicklas Dall Knudsen sikrede mere sølvtøj til teamet med andenpladsen i Rotax Junior.

Det var en rigtig god start på sæsonen, fortæller Robert Schlünssen fra RS Competition, og selv om Michael Markussen desværre måtte udgå, så viste han god fart i karten.

Umiddelbart efter løbene på gokartcenteret i Vojens rykkede RS Competition teltpælene op og drog til Spanien, hvor man deltager i første afdeling af EM-serien for Rotax Max med Jannie Johansen, Michael Markussen og Christian Markussen.

rs-competition.com

Scroll til toppen