Kanon KF3 debut til Lasse L. Sørensen

Hvad der startede med at skulle være en slags testweekend i den nye KF3 klasse, til den Tyske ADAC Winter Pokal, viste sig at blive lidt af en sensations start for Lasse L. Sørensen.

Lasse havde fået en speciel invitation fra det Tyske Team Macon Zanardi Racing Deutchland, om at deltage i den Tyske ADAC Winter Pokal den 21-22 marts. Tilbuddet var kommet i stand efter lidt fodarbejde fra storebror, Renault F1 lærlingen Marco L. Sørensen. Folkene bag teamet er de samme som stod bag Marcos mange sejre i det Tyske Formel Master serie sidste år.
Da Lasse aldrig havde kørt en KF3 før, var der ikke lagt op til de store forventninger. Men som træningen skred frem i løbet af fredagen, kom der flere og flere løftede øjenbryn til den lille gut fra Danmark. Da fredagens træning var ovre var Lasse hurtigste mand af alle i det 28 mands store felt. Tidtagningen blev omsat til en femte plads.

Fra sin start position som femmer i første finale kæmpede Lasse sig stille og roligt længere frem mod spidsen og kunne de sidste to omgange lægge et stort pres på etteren.

I anden finale skulle Lasse starte toer. Her tog han starten, og fik lavet i lille hul til nummer to, men på grund af de kolde dæk kom han for langt ud over en curbe og faldt tilbage til femte pladsen. Stille og roligt kæmpede han sig igen op, og kunne krydse mållinjen som treer og samlet nummer to i ADAC Winter Pokal Oschersleben i Tyskland.

Marcoracing.dk

Scroll til toppen