Møller Madsen nr. 4 ved Trofeo Margutti

Nicolaj Møller Madsen og Jannick Flygenring var eneste Danske deltagere ved Trofeo Margutti, som for første gang ikke blev kørt i Parma, men i Castaletto. Det blev et rigtig godt race for Nicolaj, som længe så ud til at skulle ende øverst på podiet.

Her er Nicolaj Møller Madsen med sin Energy KF2 kart. Foto: KSP

Med 66 deltagere i KF2 klassen, var der som sædvanlig hård konkurrence. Nikolaj lagde stærkt ud, med en 4. plads i tidtagningen. Herefter vandt han begge sine kvalifikationsheats og semifinalen, og havde således sikret sig pole position til finalen. I et tæt finalerace måtte Nicolaj desværre se sig slået af Brandon Maisano, Matteo Vigano og Antonio Maria Giovinazzi, da han sluttede på en 4. plads i finalen.

Jannick Flygenring kæmpede en del med motorproblemer i KF3 klassen. Efter en placering som nr. 40 i tidtagningen fik han kvalificeret sig som nr. 19 i sin kvalifikationsgruppe.

Herefter kørte han en flot 5. plads hjem i sin semifinale, hvilket gav en startplacering som nr. 10 i finalen.

I finalen gik starten godt, og han var hurtigt fremme som nr. 5 – herfra blev han dog kørt af banen, og da han kom i gang igen, var hele feltet kørt.