Hårdt arbejde både på banen og udenfor

Karting sporten er i dag en af de hårdeste og mest ambitiøse motorsportsgrene der findes i CIK-FIA regi. Der skal stor viljestyrke, og mandsmod for at komme til tops i international sammenhæng.

Alle nuværende Formel 1 kørere, har været den lange og seje vej til tops international karting, før de er gået videre i deres karrirere.

Kampen mod tusindedelene betyder træning, træning og atter træning for at blive den bedste. Samtidig med den store fokus på præstationerne på banen, så ligger der også et kæmpe arbejde uden for banen, med at sikre det nødvendige økonomiske fundament for at kunne deltage på internationalt topniveau.

En del af arbejdet for de unge kørere foregår også uden for banen

Kevin Rossel er en af de unge danske gokartkørere, der gennem flere år har arbejdet målrettet mod at nå toppen i international karting, for derigennem at bane vejen for en professionel motorsportskarriere.

Nu tager den 16-årige kører også selv del i kampen uden for banen, da han tilbyder både klubber og virksomheder muligheden for at få et indblik i hvad det kræver for en ung ambitiøs gokartkører, at nå til tops i international karting.

Ved sine foredrag fortæller Kevin blandt andet om:

– Dagligdagen
– Skolen
– Træning
– Rejseaktivitet
– Det at være en del af et professionelt racerteam
– Deltagelse i Løb
– Sejre og nederlag

Mange forstår ikke hvorledes man som 16-årig kan få dette til at hænge sammen, men der skal vilje og styrke til.

Kevin tilbyder at holde foredrag for både klubber og virksomheder.

Se mere på www.kevinrossel.dk/presse.htm

Scroll til toppen