Hurtige Dingoer fortsætter i Formel Junior

Mathias Lehrmann vandt både Jysk/Fynsk Mesterskab og DASU Ungdoms Cup i 2004. Både han og teamkammeraterne Nicolai Møller Madsen og Michael Christensen fortsætter i Formel Junior i 2005. De satser desuden på deltagelse i nogle afdelinger af Belgisk Mesterskab i klassen Cadett.

okartweb.dk har stillet nogle spørgsmål til Mathias Lehrmann, og folkene bag Team x3m-racing, som er det nye navn på teamet med de 3 DINO kørere:

Mathias, du har jo haft en rigtig god sæson i 2004. Hvad har været din bedste oplevelse?
Det bedste var at vinde Jysk / Fynsk Mesterskab og Ungdoms Cup. Og selvfølgelig at køre sammen med alle de andre kørere. Det har været rigtig fedt.

Hvad har været det dårligste ved sæsonen 2004?
Det dårligste har været, at jeg først blev bedre til regnvejr sidst på sæsonen, mens det var først på sæsonen, jeg havde mest brug for det.

Mathias og Henrik, Hvad er jeres planer for 2005?
Vores planer for 2005 er at køre Formel junior. Vi vil køre klubløb i Søndersø, DASU Ungdoms Cup og Jysk / Fynsk Mesterskab. Desuden regner vi med at ville deltage i nogle afdelinger det Belgiske Mesterskab i Cadett klassen.

Vi vil fortsætte med at køre DINO, i samarbejde med de samme kørere og mekanikere som sidste år. Det bliver i et nyt team med navnet x3m-racing, som ud over kørerne består af Jim Christensen , Jørgen Madsen, Hans Henrik Møller Madsen og mig selv (Henrik Lehrmann). 

Det er folk, som har mange års arfaring i gokart verden og har hjulpet flere store navne som blandt andet Jan Magnussen, Jason Watt, Martin Jensen,Casper Elgaard,og Schrøder brøderne. I den nærmeste fremtid kommer teamets hjemmeside i luften på www.x3m-racing.dk. I 2006 og 2007 satser teamet på at køre ICA Junior.

Har I et godt råd til nye Formel Junior kørere og deres forældre?
Træning træning og træning – men husk at det skal være sjovt for børnene! Selv om vi forældre har mange ambitioner er det jo stadig børn, og det kan af og til være svært at huske, hvis man vil vinde. Det er jo i bund og grund dem, der skal have det sjovt og har de det, kan vi andre jo også have det.

Vælg den klub der ligger tættest på, man kan jo altid træne på en anden bane hvis man har lyst. Vælg en kartforhandler man kan snakke med og få gode råd ved, og bliv ved den forhandler. Lad være med at fare fra den en til den anden, for det kan blive meget meget dyrt og forhandleren får ikke tiltro til jer.

Her er Nicolai Møller Madsen foran Jesper K. Egebart til DM Revanchen 2004. De to skal nok få nogle gode dyster i 2005 også!

Har du en historie om fremtidsplanerne for dit team, så send en e-mail tilinfo@gokartweb.dk .

Scroll til toppen