Jagten er indledt i Ikast

Julian Mengers (billedet ovenfor) er blot én af de kørere, der vil gøre et ihærdigt forsøg på at snuppe sejren i  Rotax Senior klassen, hvor Kasper H. Jensen indtil nu har vundet stort set alt i klassen på trods af en meget skarp konkurrence.

Selvom det tydeligt ses af billedet, at Julian er tændt og klar til sejr, er der flere andre konkurrenter som ligger tættere på Kaspers topplacering i den samlede Rotax Max Challenge serie – f.eks. Nicolaj Kristensen, Michael Markussen, Jannie Johansen, Mads R. Thomsen, Christian Sørensen, Niklas D. Knudsen, Niklas V. Olsen, Nicolai Nielsen og Christian Rahbek – bare for at nævne dem i top 10.

Der er også tæt konkurrence i Mini, Junior og DD2

I Mini klassen er der 20 tilmeldte, i Junior klassen er der 28 tilmeldte og i DD2 klassen er der 30 kørere inkl. DD2 Master og Heavy. Desuden er der 9 tilmedte i Senior Master/XL og 3 i Senior National klasserne.

I Junior klassen bliver det bl.a. spændende at se, hvordan Mathias Smith, som tog en flot 3. plads i Senior klassen ved Euro Challenge løbet i Thy, mens Jonas Lynge blev bedste Junior kører med en 8. plads.

Det bliver også spændende at se om nogle af de andre kørere i fronten af det danske Rotax Junior mesterskab kan undgå det uheld, der prægede deres løb til Euro Challenge i Thy.

I DD2 bliver der uden tvivl – som det altid er tilfældet på banen i Ikast – en utrolig tæt konkurrence, hvor den regerende Euro Challenge vinder Andreas H. Jensen uden tvivl gerne vil have en sejr, efter at være blevet diskvalificeret fra podiepladser i de seneste to Euro Challenge løb.

Vi ses til et spændende race i Ikast!

Scroll til toppen