Jysk / Fynsk Mesterskab i Ikast

Efter sine problemer ved Peugeot Super Kart kom Dennis Petersen stærkt igen og vandt 2. afd. af Jysk/Fynsk Mesterskab for National A, med 21 deltagere. Futura feltet var det største (25), efterfulgt af RM Junior, Nat. A og ICC.

Her er Dennis Petersen ved Peugeot Super Kart i Thy, hvor han måtte nøjes med sekundære placeringer.

119 kørere og deres teams var mødt op til 2. afdeling af Jysk/Fynsk Mesterskab i Ikast. ICA Junior og Old Boys klasserne var meget tyndt besat (3 og 6 deltagere), men ellers var der pæne deltagertal. Nedenfor kan top 3 placeringerne ses sammen med referat fra nogle klasser fra en “udsendt medarbejder” 🙂

Alle resultater kan ses på midtjyskkartingklub.dk – du kan se top 3 herunder.

National A – 21 deltagere
1. Dennis Petersen
2. Henrik Bruun
3. Andreas H. Jensen

I Nat. A satte Finn Fudi tiden og førte første heat indtil kæden sprang en omgang før slutflag 🙁
Da starten går til andet heat bremser Andreas H. Jensen sig frem fra en 4. til en 1. plads i første sving. Det skaber noget uro, hvilket bl.a. Finn Kristensen kommer heldigt udenom da han fra start som nr. 18 kommer ud som 4’er eller 5’er men med luft op til de forreste. De resterende to heat er der masser af placeringsskift mellem Henrik Bruun, Dennis Petersen, Andreas og Finn Kristensen. De leverede virkeligt godt race og som det fremgår vinder Dennis samlet.

Old Boys – 6 deltagere
1. Michael Schröter
2. Per Gremstrup
3. Jens Peter B. Jensen

I Oldboys havde Per Gremstrup fået konkurrence fra den tidligere DTC-kører Michael Schröter som bl.a. vandt DM i karting i 1993 og blev nr. 5 ved EM i karting 1994. Han havde fået stillet en kart til rådighed og havde tilsyneladende ikke glemt hvordan man skal dreje. Han slog Per med et halvt sekund på Per’s hjemmebane til tidstagningen, hvilket er godkendt! I Nat A ville hans tid have givet en startplacering som nr. 5. Som du kan se af resultatlisten vandt han alle 4 heat, men dog med Per lige i slipvinden i de sidste to heat.

Futura – 25 deltagere
1. Lasse R. Petersen
2. Tina B. Jørgensen
3. Jan Andreasen

I Futura var det Lasse Petersen, der satte tiden, tæt forfulgt af Dennis Ladefoged, Peter Dyhr og Jan Andreasen. Tina Jørgensen, der vandt første afdeling i Vojens, knækkede et gaskabel på en af de første omgange af tidtagningen. Med håndgas og kun venstre hånd på rattet blev det kun til en 16 plads for hende.

Lasse vinder første heat foran Dennis Ladefoged, Jan Andreasen og Tina Jørgensen. 3 meter efter målstregen taber Lasse kæden – heldigt for ham, at det ikke skete før. I andet heat fører Tina Jørgensen, men Lasse har også regnet ud, at heatet ikke må vindes af Tina, så han udbremser hende for enden af langsiden på sidste omgang, og vinder heatet med Dennis Ladefoged og Jan Andreasen som nr. 3 og 4.

I tredje heat skiftes Lasse og Tina til at føre, og denne gang er det Tina der udbremser Lasse på sidste omgang og vinder heatet. Denne gang var det med Jan Andreasen på 3. pladsen og en stærkt kørende Lars Bo Christiansen på 4. pladsen, Kenneth Borgen på 5. pladsen og Dennis Ladefoged nede på 6. pladsen.

I fjerde heat var Lasse og Tina også en del foran de øvrige, og skifter plads flere gange under heatet, der slutter med Lasse forrest. Jan Andreasen tog 3. pladsen, Lars Bo Christiansen 4. pladsen, Dennis Ladefoged 5. pladsen og Lars Bo Christiansen 6. pladsen.

Rotax Max Junior – 24 deltagere
1. Kasper H. Jensen
2. Mikkel Andersen
3. Mikkel Mansa

Formula A – 9 deltagere
1. Rasmus Rasmussen
2. Andreas H. Jensen
3. Søren Andersen

ICA Junior – 3 deltagere
1. Jannie Johansen
2. Mads R. Thomsen
3. Chris Bonde Sørensen

ICC – 20 deltagere
1. Bjarne Dahl
2. Morten Nielsen
3. Rene Nielsen

Rotax RM1 / DD2 – 11 deltagere
1. Dennis Ladefoged
2. Erik Sørensen
3. Janus Cronhammar

Scroll til toppen