Jysk / Fynsk Mesterskab i Skærbæk

For første gang i mange år blev der igen afholdt Jysk / Fynsk Mesterskab på gokartbanen i Skærbæk. 75 kørere, fordelt på 6 klasser havde taget turen til banen i Sydvestjylland den 24. april.

Cadett Junior var største klasse med 23 deltagere.  Her tog Rasmus Martinussen sig af sejren. (arkivfoto).

Cadett Mini – 15 deltagere

I tidtagningen var det Casper Eriksen, Christian Lundgaard, Casper R. Andersen, Asbjørn F. Rasmussen og Lasse Junge, der tog sig af de forreste pladser.

Det var de også de 5 kørere, der dominerede hele dagen, selvom der blev byttet lidt rundt på rækkefølgen i de 3 heats.

Det samlede top 5 resultat i Cadett Mini blev

1. Casper R. Andersen
2. Christian Lundgaard
3. Casper Eriksen
4. Asbjørn F. Rasmussen
5. Lasse Junge

Cadett Junior – 23 deltagere

I Cadett Junior var det Rasmus Martinussen, Kamilla Willum, Patrik, S. Matthiesen, Frederik Jørgensen og Mikkel D. Hansen, der satte sig på de forreste pladser i tidtagningen.

Der var dog andre kørere, der ville blande sig, og caniel Lundgaard lagde ud med at vinde første heat foran Patrik S. Matthiesen og Rasmus Martinussen.

Herefter gjorde Rasmus Martinussen rent bord, og sluttede på den samlede førsteplads.

Dagens top 5 resultat i Cadett Junior blev

1. Rasmus Martinussen
2. Daniel Lundgaard
3. Patrik S. Matthiesen
4. Peter R. Bøllingtoft
5. Rasmus Fasterholdt

National A Junior – 13 deltagere

Tiden blev sat af Marcus Boisen hele 4/10 foran Ole Petersen, som var efterfulgt af Morten B. Larsen og Lasse Poulsen med kun 1/10 sekund imellem dem. Herefter kom Nicolai Larsen ind som nr. 5 ca. 3/10 efter – og dermed 1 sekund efter Marcus Boisen på pole.

I heatene gjorde Marcus Boisen da også rent bord og vandt alle 3 heat, mens det var Morten B. Larsen og Lasse Poulsen, der ligeså suverænt satte sig på 2. og 3. pladsen i alle heatene.

Ole Petersen, der ellers var startet dagen som 2er måtte nøjes med en 4. og en 5. plads, inden det blev til en 12. plads i sidste heat, hvorfor han måtte se sig overhalet af både Nicolai Larsen og Alex Ravnsbo i dagens samlede stilling.

Jacob Hansen og Rasmus Weibel var også lige oppe og snuse til top 5, da de kørte hhv. en 4. og en 5. plads hjem i et heat hver.

ROK Junior – 7 deltagere

Det var et lille ROK Junior felt, men til gengæld var der god kamp om de forreste pladser.

Henrik Skov satte tiden og vandt første heat, men så tog Niklas Rossen over og vand andet heat foran Victor Radsted, med Henrik Skov på 3. pladsen.

Sidste heat vandt så Victor Radsted foran Niklas Rossen, med Henrik Skov på 3. pladsen.

Slutresultatet i ROK Junior blev

1. Niklas Rossen
2. Victor Radsted
3. Henrik Skov

ROK Senior – 12 deltagere

Der var endnu tættere kamp om pladserne i ROK Senior, selvom feltet her heller ikke var så stort. I tidtagningen var der knap 2/10 sekund mellem Kristian Asaa på førstepladsen og Allan Skov på 5. pladsen.

Christian G. Larsen, Daniel Hansen og Mathias Storbank tog sig af P2-P4.

I heatene var der ingen slinger i valsen på de første 3 pladser, der blev besat af samme kørere som i tidtagningen i alle 3 heat. På 4. og 5. pladsen skiftedes Mathias Storbank og Allan Skov lidt om pladserne, men det blev Mathias, der trak det længste strå og tog 4. pladsen foran Allan.

Super ROK – 5 deltagere

2 af de 5 Super ROK kørere var endda deltagere fra ROK Senior – Kristian Asaa vandt tidtagning og alle 3 heats foran Casper Brynnum, med Allan Skov på 3. pladsen.

Du kan se alle resultaterne fra Skærbæk på mylaps.com

Scroll til toppen